Home / ZANIMLJIVOSTI / PROČITAJTE OVAJ CRNI HUMOR: Muž svojoj supruzi poslao poruku: „Draga, stigao sam!“ Poruka je otišla pogrešnoj ženi i uništila joj život!

PROČITAJTE OVAJ CRNI HUMOR: Muž svojoj supruzi poslao poruku: „Draga, stigao sam!“ Poruka je otišla pogrešnoj ženi i uništila joj život!

mobilni telefon
Sve je počelo bezazleno. Muž i žena su želeli da rezervišu sobu u istom hotelu u kojem su proveli svoj medeni mesec pre punih 20 godina. Međutim, zbog pretrpanog avionskog rasporeda, nisu mogli da zakažu put u istom danu.

Tako da je suprug morao na put da krene u četvrtak, a njegova žena je u pravcu sunčane Floride trebalo da krene sutradan, u petak. Muž se odmah po dolasku javio na recepciju hotela…

U sobi je imao i bežični internet, pa je odlučio da ženi pošalje mejl i da je obavesti da je put lepo prošao. Međutim, greškom je izostavio samo jedno slovo iz ženine elektronske adrese, tako da je poruka dostavljena pogrešnoj osobi.

Za to vreme, u Hjustonu, američka država Teksas, kući se upravo vratila udovica s sahrane svog muža. Njen pokojni suprug bio je evangelistički sveštenik, koji je preminuo posle iznenadnog srčanog udara.

Udovica je odlučila da proveri mejl kako bi videla poruke saučešća od rodbine i prijatelja. Nakon što je pročitala prvi mejl, pala je u nesvest.

Njen sin je uleteo u sobu, i zatekao majku na podu. Odmah joj je prileteo u pomoć, posle čega je pogledao u monitor kompjutera. Tamo je stajao sledeći mejl:

To (Adresa): My loving wife – Mojoj voljenoj ženi
Subject (Naziv): I’ve arrived – Stigao sam

Draga moja, znam da si iznenađena što ti se javljam. Ovde odnedavno imaju i kompjutere i dozvoljeno nam je da šaljemo mejlove našim voljenima. Upravo sam stigao i prijavio se.

Vidim da je sve spremno za tvoj sutrašnji dolazak. Jedva čekam da te uskoro vidim! Nadam se da tvoj dolazak neće proći tako nezanimljivo kao moj.

(Srbija Danas)

Check Also

VIDOVITI STARAC SA SVETE GORE UPOZORAVA: NIKAKO OVO NE RADITE JER ĆETE PROKLETI SVOJE DETE

Starac Pajsije koji je živio na Svetoj Gori ukazuje nam da ljudi koje je neko …