Home / ZANIMLJIVOSTI / PRODALI SU SVE I NAPRAVILU KUĆICU NA TOČKOVIMA: Sada obilaze svet i žive PRELEPO, a kad vidite kako su SREDILI njihov putujući dom – ZANEMEĆETE (VIDEO)

PRODALI SU SVE I NAPRAVILU KUĆICU NA TOČKOVIMA: Sada obilaze svet i žive PRELEPO, a kad vidite kako su SREDILI njihov putujući dom – ZANEMEĆETE (VIDEO)

kucica-na-tockice

Aleksis Stefens i Kristijan Parsons odlučili su da im je dosta statičnog života u stanu i odučili da naprave drastičnu promenu načina života.

Prodali su svoje nekretnine, sve svoje fografije i kućne stvari stavili su u skladište i napravili svoju malo pokretnu kuću iz snova. Sada je njihova kuća maltene atrakcija na autoputevima Teksasa jer putuje zajedno sa njima kao prikolica njihovog kombija.

Ova jedinstvena kuća velika je samo 12 metara kvadratnih, a par je u nju uložio oko 18.800 evra (20.000 dolara), piše Biznis Insajder. Većinom je napravljena od recikliranog materijala ali i bez obzira na to izgleda božanstveno.

Pogledajte video:


(Izvor: Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …