Home / ZANIMLJIVOSTI / PROVERENO: 5 poteza zbog kojih će on poludeti od želje za vama!

PROVERENO: 5 poteza zbog kojih će on poludeti od želje za vama!

dvoje-par-erotika1
Nisu potrebne reči kako biste ga dovele do ludila.

Govor tela čini važan faktor u zavođenju, iz razloga što na ovaj način delujemo na višem nivou svesti. Ne samo da vaši pokreti i mimika lica šalju određene signale, već vas čine i atraktivnijim, piše sajt Cosmopolitan.

Ipak, vrlo je bitno delovati što prirodnije, pri izvođenju sledećih poteza, jer u suprotnom možemo postići potpuno suprotan efekat na muškarca, od onog koji ste želele postići.

Diranje kose

Nežno povlačenje pramenova iza uha ili zanosno prolaženje rukom kroz kosu kod muškarca izaziva znatiženju i budi maštu. U neverbalnoj komunikaciji, ovo je gest kojim mu stavljate do znanja da ste zainteresovane za njega.

Pućenje usana Razbudite usnulu Kajli Džener u vama!

„DuckFace“ zaista deluje, jer na ovaj način šaljete poruku da ste dostupne i spremne za razmenu vrelih poljubaca.

Podizanje obrva

Nakon što uspostavite kontakt očima sa muškarcem kojeg pokušavate da zavedete, naredni put kada ga pogledate podignite obrve koje će mu biti znak da ste slobodni i zainteresovane za njega.

Položaj tela

Prekrštene ruke ili pogrbljeno sedenje muškarcima je vrlo odbojno. Odvažan hod ili položaj tela koji govori da ste žena puna samopouzdanja lako će naterati jači pol na prvi korak.

Šetkanje u klubu

Izbegavajte stajanje na jednom mestu. Muškarce privlači kada se devojka veselo kreće prostorijom i u konstantnoj je interakciji sa ljudima.

(Kurir)

Check Also

VAŽNO OBAVEŠTENjE ZA VOZAČE! OVO SU NOVA PRAVILA: OD SADA ĆE SVAKI AUTO MORATI DA IMA OVAJ UREĐAJ

Članice Evropske unije dogovorile su sve promene koje se tiču novih automobila i vanova, odnosno …