Home / ZANIMLJIVOSTI / ROĐENI za šefovanje i velike KARIJERE: Ovo su DVA najuspešnija ZNAKA u celom Zodijaku!

ROĐENI za šefovanje i velike KARIJERE: Ovo su DVA najuspešnija ZNAKA u celom Zodijaku!

horoskop3

Na putu do uspeha mane im ne smetaju, pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspešni

Da li je u pitanju bio položaj planeta koji je odredio polje uspeha i sposobnost snalaženja na rukovodećoj funkciji,ne zna se, ali dva horoskopska znaka definitivno su najbolja kada je reč o šefovskoj poziciji!

Oni su rođene vođe, autoriteti, a uz to i vrlo sposobni i znaju da iz svojih radnika izvuku maksimum. I oni imaju po neku manu, ali im na putu do uspeha ne smetaju, pa su osobe rođene u ova dva zodijačka znaka obično vrlo poznati i uspešni!

Najizraženiju crtu vođe u sebi autoritativnost poseduje Ovan.

Vrlina mu je dinamičnost, elan i kreativnost, ali problem često predstavlja njegova tvrdoglavost, promene raspoloženja i razdražljivost.

Pripadnici ovog znaka su vrlo jasni u svojim zahtevima, a iako podstiču zaposlene da daju najbolje od sebe, svojim nepromišljenim izjavama ih mogu poniziti i povrediti. Za one koji su im slični su odlični šefovi, ali nešto povučenijim radnicima oni suprava noćna mora.

Zbog svoje dominantne prirode, Jarac je kao rođen za poziciju šefa! Vole red, rad i disciplinu, pa uživaju u obučavanju svojih zaposlenih. Nemaju strah od gubitka pozicije, jer su uvereni da su nezamenjivi, što je čak i moguće zbog njihove radoholičarske prirode.

Vrlina im je to što su sposobni da izvuku najbolje iz drugih, kao i da se izbore za bolje plate za sve, a mane su im tvrdoglavost, neosetljivost i uverenje da sve sami znaju najbolje.

(Agencije)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …