Home / ZANIMLJIVOSTI / Sahranio je živu ženu, a kada je iskopao kovčeg sa njenim telom SKAMENIO SE (FOTO)

Sahranio je živu ženu, a kada je iskopao kovčeg sa njenim telom SKAMENIO SE (FOTO)

Većina ljudi ima noćnu moru da bi moglo da im se desi da ih neko žive sahrani. Međutim, danas sa napretkom medicine mala je verovatnoća da se nešto ovako desi. Ali priča o Oktaviji Smit Hatčerovoj, dobro će vas uplašiti i zalediti vam krv u žilama.

Nepoznata smrtonosna groznica izbila je pred kraj 1800-tih godina u gradu Pikvajl u Kentakiju. Tada je umalo opustošila skoro čitavu zajednicu, prenosi Viralnova.com.

Među žrtvama je bio i Hakov Hatčer, Oktavijin sin koji se razboleo i umro u januaru 1881. godine.

Kako nije mogla da prihvati smrt svog deteta ona je postala veoma depresivna i pala je u komu. U maju iste godine, njen muž je pozvao lekara koji je ustanovio da je umrla ali nije mogao da objasni razlog.

Foto: flickr/Micolo J

Foto: flickr/Micolo J

Odmah su je sahranili, a nakon nedelju dana ova bolest se znatno proširila. Međutim, jedan čovek se nakon nekog vremena probudio iz kome u koju je upao.

Shvativši šta je uradio, Oktavijin muž je iskopao njeno telo, a prizor koji je zatekao bio je užasan.

Foto: Imgur

Foto: Imgur

Ispostavilo se da je nesrećna žena živa sahranjena, odnosno da je bila u komi i kada se probudila pokušala je na sve načine da izađe iz kovčega. Imao je priliku vidi da je unutrašnjost kovčega bila izgrebana i pocepana.

Nakon stravičnog otkrića, njen muž je opet organizovao sahranu, a u njenu čast je podigao spomenik u prirodnoj veličini koji i dan danas stoji na tom groblju.

Foto: flickr/Pat David

Foto: flickr/Pat David

(Telegraf.rs)

Check Also

SVE SE MENjA OD 22. OKTOBRA! NAREDNIH DANA U SRBIJI ĆE BITI PRAVA JESEN- A ONDA POTPUNI PREOKRET!

Danas će u Srbiji biti promenljivo oblačno i malo hladnije, mestimično sa kratkotrajnom kišom, ponegde …