Home / ZANIMLJIVOSTI / SAZNAJTE KO JE VAŠ IDEALAN PARTNER ZA VEZU, A S KIM VAS ČEKA BURNA I NEZABORAVNA AVANTURA..

SAZNAJTE KO JE VAŠ IDEALAN PARTNER ZA VEZU, A S KIM VAS ČEKA BURNA I NEZABORAVNA AVANTURA..

dvojeZašto imati avanturu sa hiljadu žena , kad možeš imati hiljadu avantura sa jednom ženom .Znate li za koga treba da se udate , s kim da flertujete , a koga da iskoristite samo za kratku avanturu i pustite ? Ukratko – s kim igrati na duge , a sa kim na kratke staze …
 Izaberite karakter :

Ovan

… Za vezu
Imaćete odličan odnos sa Lavom jer je to znak s kojim ste emocionalno kompatibilni . Lav će vas u svemu podupirati , biće vam jednako dobar prijatelj , partner , ali i ljubavnik .
… Za avanturu
Ako želite nezaboravnu avanturu , izaberite Vagu sa kojom su vam strastveni trenuci u postelji zagarantovani . To je znak s kojim ćete odmah osetiti strast i seksualnu privlačnost .

Bik

… Za vezu
Devica je znak s kojim ćete odmah osetiti da ste na istoj talasnoj dužini . Imaćete o čemu da razgovarate i ni u jednom trenutku vam neće biti dosadno .
… Za avanturu
Ako izaberete Škorpiju , vaš će odnos odmah voditi u krevet . Kada vam se pogledi susretnu , želja će biti obostrana pa ćete jedva čekati da ostanete sami .

Blizanci

… Za vezu
Vaga je vaš idealan partner . Vodićete duge razgovore , deliti sličan humor i često se smejati . Biće to podsticajna veza u kojoj će biti mnogo razumevanja , ali i privlačnosti .
… Za avanturu
Strelac ! To je znak koji će u vama znalački da raspiri vatru i strast . Neće vas gušiti ni sputavati , što je vama jako važno u vezi . Zajednički trenuci biće nezaboravni .

rak

… Za vezu
Sa Škorpijom ćete se odlično slagati . Imaćete gotovo intuitivan odnos pa će pogledi govoriti više od reči . Oboma vam treba osećaj bezbednost , što ćete imati sigurno .
… Za avanturu
Jarac će vam uzburkati krv i pomutiti razum . To je znak uz koji ćete doživeti pravi vatromet strasti . Pružiće vam osećaj sigurnosti , čak i ako vaš odnos ne ide prema nečem ozbiljnijem .

Lav

… Za vezu
Za vas je idealan partner Strelac . Oduševiće vas njegova nesputana i pustolovna priroda , a godiće vam njegovi komplimenti i zaštita koju će vam pružati .
… Za avanturu
S Vodolijom ćete imati buran i nezaboravan odnos . Oboje volite provod i lepe stvari , ali i putovanja pa će vaš odnos biti zabavan i uzbudljiv .

Devica

… Za vezu
S Jarcem ćete imati sadržajan odnos u kojem će biti mnogo podrške i razumevanja . Oboje ste romantični i nežni pa ćete stalno iskazivati ljubav i naklonost .
… Za avanturu
Senzibilna Riba idealan je partner za letnju avanturu . Pružiće vam mnogo slatkih trenutaka strasti pa ćete u njenom zagrljaju da zaboravite na sve brige .

Vaga

… Za vezu
S Vodolijom ćete ostvariti zanimljiv odnos u kojem će biti mnogo uzbuđenja . Oboje volite izazove i putovanja pa uživate u životu punim plućima .
… Za avanturu
Ovan će u vama probuditi strast pa će vas već na prvi pogled privući poput magneta . Znaće u svemu da vam udovolji , ali biće i svađa , ali i pomirenja u krevetu .

Škorpija

… Za vezu
S Ribama ćete imati odnos pun osećanja , romantike i nežnosti . Dopunjavaće se i podržavati u svemu . Riba će znati u svemu da vam ugađa , što će vam itekako prijati .
… Za avanturu
S Bikom ćete provesti mnogo strastvenih trenutaka . Već pri prvom kontaktu nešto će prostrujati vašim telom , a jaka telesna privlačnost odmah će vas spojiti .

strelac

… Za vezu

S Lavom ćete imati vezu u kojoj će biti puno dinamike , baš kao što oboje volite . Lav će se prema vama odnositi zaštitnički , što će vam jako goditi .
… Za avanturu
Nemirni Blizanac uvešće vas u svet strasti i nedoživljenih iskustava . Iako ste u nekim stvarima različiti , ima dovoljno i onih koje će vas iznova zbližavati .

Jarac

… Za vezu
S Bikom ćete imati stabilnu i sigurnu vezu . Oboje ste ozbiljni i praktični , što je preduslov i da budete verni jedno drugom . Zajedničkim snagama možete mnogo toga .
… Za avanturu
Osećajni Rak osvojiće vas na prvi pogled . Planuće strast i taj se žar neće brzo ugasiti . Nikako vam neće biti dosadno , biće to odnos pun strasti i ljubavi .

Vodolija

… Za vezu
S Blizancem ćete imati dovoljno uzbudljiv i podsticajan odnos u kojem neće biti dosade . Imate slične životne stavove i dobro se dopunjavate . Oboje volite društvo i izlaske .
… Za avanturu
S toplim i erotičnim Lavom doživećete neslućene trenutke strasti . Čak i ako ima različitosti među vama , snažna privlačnost baca vas jedno drugome u zagrljaj .

ribe

… Za vezu
S Rakom lako postižete kompromise i dogovore pa se retko kad svađate . Veza će vam biti puna međusobnog poštovanja i uvažavanja , a ni romantike neće nedostajati .
… Za avanturu
Suzdržana Devica privlačiće vas poput magneta i nećete moći da joj odolite . Ako se nađete nasamo , strast će pomutiti razum i vama i njemu .

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …