Home / ZANIMLJIVOSTI / SEDITE KUĆI I NEMATE POSAO: Evo kako da napravite uspešnu kompaniju? (VIDEO)

SEDITE KUĆI I NEMATE POSAO: Evo kako da napravite uspešnu kompaniju? (VIDEO)

biznismen-sastanak-kancelarija-sluzbeniciPoverenje je osnova svake uspešne komunikacije.

Ako u jednoj kompaniji postoji direktna, jednostavna i neformalna komunikacija licem u lice između poslodavca i zaposlenog, kao i uključivanje zaposlenih u donošenje strateških odluka, onda je uspeh takve kompanije zagarantovan.

Šta su još rekli stručnjaci HR-a na skupu u Societe Generale banci pogledajte u sledećem videu:

Komunikacija sa zaposlenima mora da bude podržana novim tehnologijama, izjavio je Srećko Miodragović, savetnik predsednika kompanije Comtrade.

– Ako koristite socijalne mreže na pravi način dobre vesti će brzo da se šire – poručio je Miodragović na današnjem skupu HR profesionalaca.

On smatra da je pravo zaposlenih da znaju “kuda plovi brod”, odnosno da zaposleni treba da budu upućeni u to kakve se odluke donose i delom da učestvuju u njihovom donošenju.

Prema njegovim rečima nove tehnologije jednako su važne za uspešnu saradnju unutar kompanije kao i neposredna komunikacija.
U vreme masovne komunikacije putem socijalnih mreža među zaposlenima nema više tajni.

Kako je rekla Jelena Šibar, Izvršna direktorka HR-a Societe Generale Srbija, posao ljudskih resursa pored ostalog je i da upravlja mišljenjima zaposlenih.

Kompaniji koja svoje zaposlene tretira na pravi način novi mediji nisu prepreka i opasnost nego nova mogućnost.

Kako kaže veoma je bitno da poruka koju zaposleni dobija od poslodavca bude jasna, tačna i da ne ostavlja mogućnosti za slobodno tumačenje u kolektivu. Kako je zaključeno na skupu samo kompanija koja uspešno komunicira sa svojim zaposlenima ima mogućnost da napreduje.

Pogledajte video:


(Telegraf)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …