Home / ZANIMLJIVOSTI / ŠEF KOGA BI SVI POŽELELI – RADOMIRA NJEGOVI RADNICI ZOVU BRAT: Kupuje im auta i šalje ih na more, a sada je smislio nešto još bolje!

ŠEF KOGA BI SVI POŽELELI – RADOMIRA NJEGOVI RADNICI ZOVU BRAT: Kupuje im auta i šalje ih na more, a sada je smislio nešto još bolje!

radomir-novakovic

Za privrednika iz Crne Gore Radomira Novakovića Cakana naša javnost je prvi put čula kada je svoje radnike častio skupocenim automobilima i uplaćivao im krstarenje ili letovanje na Sejšelima i Bahamima.

U međuvremenu, Cakan je postao opštinski funkcioner u Baru i tu poziciju koristi da pomogne drugima.

Novaković je vlasnik najvećeg lanca sportske opreme u Crnoj Gori, ali je poznatiji kao čovek velikog srca i široke ruke, što najbolje znaju oni koji sarađuju sa njim.

Na jedinstven način ih je nagrađivao za vernost i dobar rad, o čemu su pisali mediji u regionu.

Čovek koji ima i nadimak „Brat“, pre par godina poslao je 14 svojih zaposlenih na krstarenje na Bahame i Sejšele, jer „su oni to zaslužili“. A da ni on tamo nije bio.

Jedna grupa radnika je bila i na krstarenju najluksuznijim kruzerom po Mediteranu, a najbolji su dobili na poklon potpuno nove automobile – dva „golfa 6“ i dva „pola“. I to sa kasko osiguranjem!

O njegovom humanitarnom radu takođe se dosta zna, pomaže i znanim i neznanim, ali o tome ne želi da govori. Prošlo je godinu dana kako je postao predsednik Skupštine opštine Bar i svih 11 plata koje je do sada zaradio, oko 13.750 evra, donirao je u humanitarne svrhe.

– Ima priznanice, ali ne mogu vam reći imena tih ljudi ili organizaciaj kojima je bila potrebna pomoć.

Odrekao sam se službenog telefona i reprezentacije. Gde god sam putovao, putovao sam o svom trošku – izjavio je Novaković.

U Baru ga cene i jer je uticao da se zaustavi prodaja „Luke Bar“ poljskim investitorima, koji su građani ocenili kao štetnu po njihov grad. E, kad bi i drugi na njagovom mestu tako razmišljali, gde bi nam bio kraj!

A još se prepričava i kako je Cakan jednog radnika, koji je godinama skupljao novac za kartu u Brazil odveo na finale Svetskog prvenstva.

Ili kako je zaposlene u stomatološkoj ordinaciji často putovanjem na kruzeru, jer je „zadovoljan njihovom uslogom i profesionalnošću“…

(Izvor: blic.rs)

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …