Home / ZANIMLJIVOSTI / SIGURNA METODA čuvenog ruskog mistika da vratite nazad VOLJENU OSOBU: Bitna je namera, ne želja!

SIGURNA METODA čuvenog ruskog mistika da vratite nazad VOLJENU OSOBU: Bitna je namera, ne želja!

Transurfing je moćna tehnika upravljanja stvarnošću o kojoj se govori u trilogiji „Transurfing“, ruskog fizičara i mistika Vadima Zelanda. Prema transurfingu, stvarnost nije nešto na šta ne možemo da utičemo, nego čak možemo i da je biramo.

dvoje

„Pretpostavka je da postoji prostranstvo varijanti u kojima se čuvaju scenariji za sve što je bilo, što jeste i što će biti. Pod određenim uslovima, energija ljudskih misli može da materijalizuje određenu varijantu“, objasnila je Vlasta Prohaska, predstavnica Planetopije koja je izdavač knjige za hrvatsko tržište.

U trećoj knjizi iz trilogije, intrigantnog naslova „Naprijed u prošlost“, autor govori o putovanju kroz vreme te objašnjava razne fenomene prostora i vremena koji nas uvek iznova iznenađuju.

Takođe, knjiga sadrži i prepisku autora s čitaocima koji iznose svoje konkretne životne probleme, pa i one ljubavne prirode, a on savetuje kako da ih reše primjenjujući principe transurfinga.

Kako vratiti voljenog muškarca?

Tako jedna čitateljka moli autora da je posavetuje kako da vrati voljenog muškarca.
Vadim Zeland upozorava da uvek najpre treba da dobro razmislimo želimo li zaista da vratimo izgubljeno i ponovo zadobijemo ljubav osobe koja nas je ostavila.

Možda se ovakvim razvojem situacije spašavamo od nama još nepoznatih problema. Da bismo doneli odluku treba da oslušnemo „šum jutarnjih zvijezda“ – tihi šapat svoje duše koja nam ukazuje na pravo rešenje.

Ako ipak zaključite da zaista želite da vratite voljenu osobu, potrebno je da se usmerite na dva važna koncepta transurfinga – unutrašnju i spoljašnju nameru. Naša unutrašnja namera je usmerena na naš osećaj vlastitog značenja koji pokušavamo da potvrdimo i kao takva nije dovoljna za ostvarenje cilja.

Ako delujemo samo unutrašnjom namerom, to će se svesti na uveravanje druge strane i organizovanje aznih akcija u svrhu obnove ljubavnog odnosa. Ako i uspemo, stvari neće biti kao pre.

Kako postupiti? Odgovor se krije u moćnoj spolašnjoj nameri koja nastaje kad su duša i razum usklađeni.

Unutrašnja namera vašeg partnera takođe je usmerena na zadovoljavanje osećaja vlastitog značenja i zato se, da biste vratili voljenu osobu, morate odreći svoje unutrašnje namere.

Voljenu osobu moguće je vratiti samo spoljašnjom namerom, a vaša unutrašnja namera preobraziće se u spoljašnju kad se vaše delovanje preusmeri na zadovoljenje potrebe partnera. Time ćete usrećiti partnera, ali i dobiti od njega ono što želite.

Ovde deluje koncept čije načelo glasi: Odrecite se namere da nešto dobijete, zamenite je namerom da nešto date i dobićete ono čega ste se odrekli.

To načelo deluje vrlo efikasno, kao da je prste umešala neka čudesna sila. Uverite se sami – jednostavnije je nego što se čini.

Ne ostvaruje se želja već namera

„Vaše puke želje se neće ispuniti. Vaša maštanja se neće ostvariti. Ali vaša namera, vaš izbor potkrepljen odlučnošću imanja i delovanja je nepovrediv zakon i on će se neminovno realizovati“.

Prema Vadimovom savetu, ničemu ne treba pridavati veliku važnost, veliku želju, veliku vezanost. Prevelika važnost će samo pokrenuti Sile ravnoteže koje će je umanjiti, uglavnom, na način suprotan od očekivanog.

Svemu dakle treba pristupiti s mirom i blagošću, pa tako i ovome. Sve ono što je nastalo u jedinstvu duše i razuma ima veliku verovatnost da se ostvari, i ako osećate da „vaša duša peva, a razum zadovoljno trlja ruke“ dok čitate ove redove, onda se slobodno prepustite istraživanju fascinantnog sveta Vadima Zelanda.

(She.hr/Novasvest.com)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …