Home / ZANIMLJIVOSTI / Sijamske bliznakinje ukrali po rođenju i mučili ih NELJUDSKIM eksperimentima: Jedna je postala psihopata, a druga.. (VIDEO)

Sijamske bliznakinje ukrali po rođenju i mučili ih NELJUDSKIM eksperimentima: Jedna je postala psihopata, a druga.. (VIDEO)

Otete od majke još u vreme Staljinove Sovjetske Rusije, sijamske bliznakinje Maša i Daša Krivosljapova, godinama su najokrutnije podvrgavane medicinskim eksperimentima i istraživanjima.

Bile su tretirane vatrom i spaljivane, izgladnjivane, smrzavane, držane veštački budnim, u njih su ubrizgavane razne radioaktivne i hemijske supstance, a i elektrošokove su upotrebljavali u suludim istraživanjima, i to sve jer su delile zajednički krvni sistem, ali su imale razdvojene nervne sisteme.

Iako su celog života živele po institucijama i o njihovom hororu se malo znalo, sada je cela priča izašla na videlo i to sve zahvaljujući novinarki Džulijet Batler, prenosi Dejli mejl.

Ona je otkrila da, iako su celog života delile stravične muke tokom detinjstva i po medicinskim i naučnim sanatorijumima, one su se razvile u dve potpuno različite osobe.

Dok je jedna bila okrutna, bezosećajna i psihopatski manipulativna prema svojoj sestri, druga je ostala nežna i osećajna, sa snažnom željom da živi normalan život.

– Nemam sumnje da je Maša bila psihopata, a da je Daša bila u emocionalno uslovljavajućem položaju i da je bila zlostavljana od strane svoje sestre – rekla je Batler, koja je postala njihova prijateljica 1988. godine.

Maša je Daši uskraćivala sve što je ova ikada želela. Kada je neko u takvom odnosu uvek ima mogućnost da ode. Maša je nije imala. Niti je mogla da ima odnos sa njihovom majkom, niti da upozna ljubav, niti da ima šansu da im se tela razdvoje – kaže ova novinarka.

Ona takođe otkriva da su bliznakinje odmah nakon rođenja januara 1950. bile oduzete od majke Jekaterine, kojoj je rečeno da su njene bebe umrle nakon carskog reza. Zatim su usledile godine eksperimenta i mučenja.

Upravo sam ja bila ta koja im je rekla šta su sve doživljavale tokom detinjstva, jer su one sve to potpuno potisle. Daša je tada rekla „Pa oni su samo radili svoj posao“, dok je Maša bila besna.

Čak i kada se Daša zaljubila i ljubav joj bila uzvraćena, Daša je odbila mladića jer niko nije smeo da ima Dašu sem Maše – priča Batler.

Tako je bilo i sa načinom života, budući da je Daša želela da radi, a Maša je samo želela da puši i pije alkohol, što su bile stvari koje Daša nije podnosila.

Međutim, ostale su zajedno do smrti 2003. godine, kada je prvo Maša umrla od srčanog udara u 54 godini, ali kako Daša ni tada nije htela da im se hirurški odvoje tela, umrla je od trovanja krvi iz Dašinog tela u raspadanju, samo nekoliko sati nakon njene sestre.

Pogledajte video:

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …