Home / ZANIMLJIVOSTI / SKRHANI BOLOM, RODITELJI SU ODLUČILI DA ISKLJUČE TEŠKO BOLESNU ĆERKICU SA APARATA: U trenutku kada su se POSLEDNJI put opraštali od svog deteta desilo se ČUDO

SKRHANI BOLOM, RODITELJI SU ODLUČILI DA ISKLJUČE TEŠKO BOLESNU ĆERKICU SA APARATA: U trenutku kada su se POSLEDNJI put opraštali od svog deteta desilo se ČUDO

bella

Malena devojčica Bela Vilijams iz Amerike, stara samo 18 meseci bila je teško bolesna i nalazila se na aparatima za održavanje u životu. Usled teškog stanja njeni roditelji odlučili su da je skinu s aparata.

U trenutku kada su se poslednji put opraštali od svog deteta, Bela je odlučila da živi. Otac ju je držao za ruku i baš kada su je lekari skinuli s respiratora osetio je stisak koji mu je zauvek promenio život.

Bela je odlučila da živi. Kada su lekari izvukli cevčice i isključili aparate, devojčica je počela da vriši i da plače. Roditelji su bili u šoku!

Njen tata nije očekivao takvu reakciju. Lekari su mu ranije rekli da malena neće preživeti, ali ona je dokazala suprotno. Malena devojčica se uspešno oporavlja.

(Izvor: Telegraf.rs / Net.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …