Home / ZANIMLJIVOSTI / ŠLOGIRAO SE KAD JE VIDEO ŠTA MU FALI: Otišao na operaciju bubrega, vratio se bez penisa!

ŠLOGIRAO SE KAD JE VIDEO ŠTA MU FALI: Otišao na operaciju bubrega, vratio se bez penisa!

operacija-lekariFoto-Ilustracija: Privanta arhiva

Rumunskom vojniku su otkazali bubrezi i zbog toga je otišao na operaciju. Sama intervencija je prošla dobro, ali su problemi nastali pošto je medicinska sestra napravila „malu grešku“

Bivši rumunski vojnik Kostika Moroleanu tužiće jednu bolnicu u toj zemlji pošto je u toj medicinskoj ustanovi ostao bez polnog organa. Vojnik je otišao na operaciju bubrega, a lekari su mu amputirali penis.

Rumunskom vojniku su otkazali bubrezi i zbog toga je otišao na operaciju.

Sama intervencija je prošla dobro, ali su problemi nastali pošto je medicinska sestra pogrešno spojila cevčicu koja je Morleanuu trebala da omogući da lakše mokri.

– Došlo je do manjih komplikacija – obavestio je doktor nesretnog Rumuna, ali ubrzo se ispostavilo da te komplikacije baš i nisu male, pošto su se njegove genitalije zacrvenile i potpuno inficirale i doktorima ništa drugo nije preostalo nego da mu odstrane penis.

– Ovo je jedini način da vam spasimo život – utešio je doktor muškarca. Nakon svega Rumun je tužio bolnicu i traži pola miliona evra odštete.

– Potpuno je odsečen! Užas, uriniram poput žene. Doktori su mi napravili malu rupu između testisa i anusa kako bih uopšte mogao da idem u toalet – rekao je vojnik.

(Telegraf.rs / Jutarnji.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …