Home / ZANIMLJIVOSTI / SNIMAK BABE ZAPALIO INTERNET: „AKO VUČIĆ IZGUBI IZBORE, JA ĆU DA CRKNEM, JUGOSLAVIJA JE GOTOVA“ (VIDEO)

SNIMAK BABE ZAPALIO INTERNET: „AKO VUČIĆ IZGUBI IZBORE, JA ĆU DA CRKNEM, JUGOSLAVIJA JE GOTOVA“ (VIDEO)

“Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čoveka kao moje dete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko volela. Sve mi je teško ako izgubi”, reči su penzionerke čiji se snimak širi društvenim mrežama.

Ona pred kamerama navodi da nikad do sada Srbija nije imala „ovakvog predsednika“, te kao njegove glavne kvalitete iznosi to što „daje evre“ i „daje paketiće“.

Baba dalje tvrdi da ga „voli kao svoje dete“.

Pričajući o mogućnosti da SNS izgubi izbore naredne godine, penzionerka upozorava da će da „crkne“.

„Crno dete, hoću da plačem, hoću da crknem. Kad ćemo da imamo ovakvog predsednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čoveka? Prvo dao 4.000 prošle godine, ove godine 4.000, pa dao po 120 evra, pa dao paketić“, kaže ova baka na videu.

Gledjaući u kameru, ova penzionerka govori svom sinu (ili unuku), koji je video zabeležio, da Vučića voli podjednako kao i njega.

„Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čoveka kao moje dete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko volela. Sve mi je teško ako izgubi“, rekla je ona.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Pogledajte video u nastavku:

Check Also

ALIGATOR JEDE ALIGATORA: JEZIV SNIMAK IZ DVORIŠTA U AMERICI (VIDEO)

Snimak u kom veći aligator jede manjeg aligatora, načinjen u dvorištu jedne kuće u američkoj …