Home / ZANIMLJIVOSTI / SNIMAK KOJI JE ZAPALIO INTERNET: Pogledajte kako je vladika pakračko-slavonski šutnuo ministra Vulina nogom u zadnjicu…(VIDEO)

SNIMAK KOJI JE ZAPALIO INTERNET: Pogledajte kako je vladika pakračko-slavonski šutnuo ministra Vulina nogom u zadnjicu…(VIDEO)

Clip
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin juče je, na manifestaciji „Balkanski skok prijateljstva“, iskočio padobranom iz aviona.

Tu manifestaciju organizuju Padobranski klub veterana 63. padobranske brigade „Arhistratig“ i Vazduhoplovni savez Srbije.

Vulin je iskočio u tandemu sa instruktorom 63. padobranske brigade iz Cesne 182 sa 3.000 metara.

Drugim padobranom u tandemu skočila je majka palog borca Gorana Ostojića, 83-godišnja Jovanka Ostojić.

Vulin je naglasio da je ponosan što je imao čast da bude sa njom, kao što je ponosan što drugi put otvara tu manifestaciju i što je sa našim padobrancima.

„Skok, kao skok, meni je bilo zadovoljstvo, bilo mi je prijatno, ali ja sam danas imao čast da skačem sa majkom palog borca i kada gledam njenu hrabrost, sposobnost, da se tako nosi sa životom, da tako čuva uspomenu na svog sina, da na taj način svima nama pokaže kako treba živeti život i kako nositi uspomenu na najbolje koji nisu sa nama.

Šta je meni drugo preostalo?“, rekao je ministar nakon što je dodirnuo zemlju.

Nakon doskoka prošao je standardnu inicijaciju te brigade, tako što ga je vladika pakračko-slavonski Jovan Ćulibrk, inače aktivni padobranac, udario nogom u zadnjicu.

Pogledajte video:

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …