Home / ZANIMLJIVOSTI / Snimala je svog cimera jer je mislila da joj dira stvari, a onda je shvatila da radi nešto još LJIGAVIJE U KUPATILU (VIDEO)

Snimala je svog cimera jer je mislila da joj dira stvari, a onda je shvatila da radi nešto još LJIGAVIJE U KUPATILU (VIDEO)

500A samo je posumnjala da cimer ulazi u njenu sobu

Jedna žena sa Novog Zelanda otkrila je najgoru stvar koja može da se desi kada živite kao cimer sa osobom koju ne poznajete.

Devojka, koja se predstavila samo kao Sara (28), rekla je za “9Hani” kako je uhvatila svog cimera kako trlja svoje genitalije njenom četkicom za zube!

Ovo je otkrila nakon što je posumnjala da cimer ulazi u njenu sobu nepozvan. Primetila je da stvari u sobi nisu na svojim uobičajenim mestima.

Pitala je cimera da li kada ona nije tu ulazi u njenu sobu, ali on je to poricao.

Kako bi se uverili u istinitost njegovih reči i svojih sumnji, ona i njen momak postavili su kamere kako bi pratili kretanje cimera i kada oni nisu kod kuće.

Kamera je usnimila upravo ono šta su oni sumnjali, ali i nešto mnogo gore.

Pogledajte video:

– Isprva sam plakala. Zatim sam mu pokazala snimak i proznao je da ima tu čudnu opsesiju da trlja mojom četkicom svoje genitalije pre spavanja. Sutradan sam se iselila ali nisam ga prijavila policiji – rekla je Sara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …