Home / ZANIMLJIVOSTI / Šta tačno znači kada je MESEC U VAŠEM ZNAKU i šta tada OBAVEZNO morate da uradite

Šta tačno znači kada je MESEC U VAŠEM ZNAKU i šta tada OBAVEZNO morate da uradite

horoskop

Uticaj Punog meseca varira od jakog do slabog u zavisnosti od horoskopskog znaka. Jedno je sigurno – niko nije imun!

Pun Mesec 5. oktobra ove godine biće u znaku ovna i donosi veliki naboj energije. Imaćemo snage za sve, ali se treba paziti nepotrebnih rizika. Razmislite pre nego donesete konačnu odluku o nečemu.

4. novembra bićemo pod uticajem bika koji će povećati senzualnost. To je idealno vreme za putovanja i kupovinu nekih luksuznih stvari za kuću. Pazite se rutine koja vreba i na poslovnom i na privatnom planu.

Blizanci gospodare Punim mesecom 3. decembra i donose poboljšanje odnosa i više druženja. Ne prihvatajte na sebe puno obaveza jer je ovaj period ionako stresan.

Početak godine dočekaćemo sa Punim mesecom u raku 2. januara 2018. godine, koji nam nagoveštava da se moramo posvetiti sebi. Pazite se samo promenljivog raspoloženja.

Kraj januara rezervisan je za Mesec u Lavu koji 31. januara donosi svu moguću inspiraciju sa sobom. Nemojte stvarati nepotrebnu dramu.

Veliko spremanje donosi nam Pun mesec u devici 2. marta. Bilo da je reč o ormaru ili životu, čišćenje nam je neizbežno, kao i perfekcionizam koji nas može zarobiti u brigu o detaljima.

Lepršava Vaga gospodariće Punim mesecom 11. aprila i povezaće nepovezano, stvoriće mogućnost za nove ljubavi i ukazati na neke ljude koji žele da nas prevare.

Povezanost nam donosi Škorpija ulaskom u Pun mesec 10. maja. Intimne veze će se u ovom periodu produbiti, ali pazite se ljubomore i straha.

Topli dani u junu biće obojeni Strelcem u Punom mesecu 9. juna. On donosi avanturu, ali i neopreznost koja uz nju ide. Uživajte u slobodi, ali ne gubite iz vida vaše obaveze.

9. jula jarac sa Punim mesecom nateraće vas da privedete projekte kraju. Neće nam faliti ni motivacije ni energije, ali moramo da pazimo da u tolikom gasu ne sagorimo. Ne treba zaboraviti na opuštanje i punjenje baterija tokom ovog Punog meseca.

Vodolije preuzimaju dirigentsku palicu u Punom mesecu 7. avgusta. Vodolije žude za novim i čudnim stvarima, pa se nemojte iznenaditi ako vam na pamet padne odlazak na kampovanje. Nemojte samo zaboraviti na svoje obaveze jer one neće nestati.

Septembar će početi sa Punim mesecom u Ribama 6. septembra. To je vreme za romanse i nove ljubavi, potragom za razumevanjem i srećom. U ovom periodu smo mnogo osetljiviji i ranjivi te se treba čuvati.

(Telegraf.rs)

Check Also

POMETNJA I PANIKA U HRVATSKOJ! POJAVILE SE OGROMNE RUPE KOJE GUTAJU SVE PRED SOBOM (VIDEO)

Najveća rupa koja se otvorila u zemlji posle zemljotresa u Hrvatskoj u blizini Petrinje, i …