Home / ZANIMLJIVOSTI / STUDENT IZ BEOGRADA NAŠAO PRAMEN KOSE ISPOD JASTUKA: Ispovest momka koji je bio žrtva vlaške magije

STUDENT IZ BEOGRADA NAŠAO PRAMEN KOSE ISPOD JASTUKA: Ispovest momka koji je bio žrtva vlaške magije

vudu-lutka-kletva

I. K. (23) je u subotu ispod jastuka pronašao papirić sa slovom “S”, a na terasi svog stana pramen ženske kose.

To ga nije uplašilo sve dok u torbi koju nosi svakog dana nije zatekao crveni papir uvezan crvenim koncem, unutra dva pera – crno i belo, i nacrtan pentagram.

„Pramen kose i papirić sa slovom sam odmah spalio. Međutim, dok sam ih palio, posekao sam se na upaljač i krv je kanula na kosu. Baš tog dana kada sam našao te predmete, raskinuo sam vezu sa jednom devojkom. Pomislio sam da je to možda povezano“, priča I. K.

„Proleće je odlično godišnje doba za magijske rituale, koji su podeljeni po danima. Ako je mladić sve to pronašao u subotu, nije dobro, jer je subota rezervisana za sve operacije koje se tiču visoke crne magije“, objasnila je žena koja se predstavila kao Mirsada.

Dodala je i da pentagram na papiru simbolično predstavlja satanu. Ovaj znak omogućava kontakt s višim silama osobi koja se bavi nekim oblikom magije.

Pramen kose, koji očigledno nije njegov i slovo “S” na papiru, mogli bi označiti ime devojke koja ga želi sa sebe. U magijskim ritualima ovo slovo nema nikakvo posebno značenje“, uverava Mirsada.

Na pitanje šta I. K. sada treba da uradi, Mirsada je posavetovala da se obrati nekome za skidanje crne magije posle čega će sve biti u redu.

„A mogao bi i da pripazi s kim ulazi u veze, kao i kako se ponaša prema tim devojkama“, iskrena je.

I. K. je ispričao da je odmah otišao u crkvu, kao i da je prilično uznemiren zbog celog događaja. Najviše ga zbunjuje da se ovakve stvari i dalje dešavaju u 21. veku.

„Moji prijatelji sa kojima živim u Studentskom domu nisu verovali dok im nisam pokazao.

Svi su bili tu kada sam palio papir i videli su da sam se posekao. Čovek misli da živimo u civilizovanom društvu, a onda nađe ovako nešto. Nimalo prijatan osećaj, verujte mi. Umesto da spremam ispite, razmišljam kako da skinem crnu magiju. To je suludo“, završava svoju ispovest I. K

(Agencije)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …