Home / ZANIMLJIVOSTI / Surfovali su, a onda su ih opkolile VELIKE BELE AJKULE! Nećete verovati kako se završio njihov susret (VIDEO)

Surfovali su, a onda su ih opkolile VELIKE BELE AJKULE! Nećete verovati kako se završio njihov susret (VIDEO)

ajkulaKrenuli su da se provozaju na talasima, ali su imali sasvim iznenadan susret sa nekoliko velikih belih ajkula, pa su rešili da se malo bolje upoznaju sa njima

Dva surfera nedavno su zabeležila njihov bliski susret sa mladim velikim belim ajkulama u blizini veoma popularne plaže u južnoj Kaliforniji.

Video su 26. juna napravili Kortni Hemerik i Džozef Trakls u Oranž okrugu.

Ove dva metra duge ajkule su mlade, koje se inače često okupljaju u zaštićenim zalivima i to baš u surf zonama duž obala Amerike, a naročito u Kaliforniji.

– Ajkule na snimku verovatno su hteli da provere surfere, radoznalo, ali i sa dozom opreza jer nisu znale šta vide – kaže Gregori Skomal, ekspert za ajkule iz Masačusetsa koji dodaje i da je verovatnoća napada bila veoma mala jer se ove ajkule hrane uglavnom manjom ribom i leševima.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs /nationalgeographic.com)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …