Home / ZANIMLJIVOSTI / SVAKI DAN JE NAPRAVILA FOTOGRAFIJU U NAJTEŽOJ GODINI ŽIVOTA: Razlog za to je neverovatno tužan..(VIDEO)

SVAKI DAN JE NAPRAVILA FOTOGRAFIJU U NAJTEŽOJ GODINI ŽIVOTA: Razlog za to je neverovatno tužan..(VIDEO)

Clip-1

Od kako je dobila dijagnozu raka, Jennifer Glass se svakodnevno bori za život, ali i pravo da odluči kada će završiti svoj život.

Kad je Jennifer Glass u oktobru 2012 svom suprugu obećala da će ga voleti i poštovati u dobrim i lošim vremenima, u bolesti i zdravlju, sve dok ih smrt ne rastavi, nije znala da će to vreme brzo doći. Samo četiri meseca nakon njenog obećanja, lekari su joj dijagnostikovali rak pluća i već je bilo kasno za operaciju.

No, Jennifer ne želi odustati, zbog sebe, svog supruga i njihove dece. Ona se bori, počinje posebno agresivnu hemoterapiju. Kako bi dokumentovala svoj put, ona je svaki dan napravila fotografiju, celih 365 dana.

Lekari su joj rekli da šansa da preživi narednih 5 godina iznosi otprilike 5%! Ali, Jennifer se ne boji smrti. Ne želi da živi veštački, u bolnici, priključena na nekoliko aparate. Zbog toga se zalaže za promenu zakona u Kaliforniji.

Želimo joj sve najbolje na njenom putu. Nadamo se da će njena želja i želja hiljade drugih pacijenata biti ispunjena.

Pogledajte video:

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …