Home / ZANIMLJIVOSTI / SVE PUTINOVE SUZE: Evo zbog čega je ruski predsednik iskreno plakao pred kamerama (VIDEO)

SVE PUTINOVE SUZE: Evo zbog čega je ruski predsednik iskreno plakao pred kamerama (VIDEO)

putin-place
Iako slovi za čoveka ledenog srca, ruski predsednik je sve samo ne čovek bez emocija.

Ruski predsednik Vladimir Putin u javnosti je prikazivan kao čovek od čelika, kojem retko kada mogu da poteknu suze niz lice. Međutim, daleko je od toga da nikad nije zaplakao, a to se desilo i nekoliko puta dok su kamere bile uključene.

Prvi put kada su mediji mogli da vide kako ruski predsednik roni suze bilo je tokom posete Mongoliji u septembru 2014. godine.

Putin je zaplakao na aerodromu za vreme intoniranja ruske himne. Jedan od namoćnijih ljudi na svetu očigledno nije mogao da obuzda emocije.

Drugi put je zaplakao, ali od smeha, kada je bio u publici u ruskom šou programu “Klub veselih i snalažljivih”. Jedna od učesnica mu je bukvalno naterala suze na oči.

Rečenica zbog koje se Putin rasplakao glasila je: “Hoću da skinem tetovažu Staljina! Pitate me zašto. Što sam starija, to se on sve više i više smeje”.

Putinove poslednje suze videli smo nedavno pred početak Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru tokom tradicionalnog prijema u Kremlju za sportiste uoči polaska u Brazil.

Tokom govora suspednovane ruske atletičarke Jelene Isinbajeve, ruski predsednik je jedva uspeo da se potpuno ne slomi.

– Odstranili su nas bez dokaza, naglo i grubo. Nisu nam ni dali šansu da se branimo i dokažemo da nismo krivi – rekla je dvostruka olimpijska prvakinja u skoku s motkom, koja se rasplakala pred Putinom.

Ako pogledate lice ruskog predsednika tokom govora atletičarke, videćete da je Putin bio na ivici suza.

Predsednik je neutešnoj Jeleni pružio zagrljaj i utehu, a u naletu emocija, umalo se rasplakao.

Sudeći prema ovim snimcima, lako je zaključiti da Putin nije čovek gvozdenog srca i da itekako ima emocije kao i svako drugo ljudsko biće. Priče o njegovoj nesalomivosti zasada ostajusmao mit.

POGLEDAJTE VIDEO:
(Telegraf.rs)

Check Also

STIŽU SJAJNE VESTI ZA GRAĐANE SRBIJE! DRŽAVA DAJE 5.000 EVRA ZA KUPOVINU NOVOG VOZILA!

Ministarstvo ekologije izdvojilo je ove godine milion evra za subvencije za ekološka vozila, ali je …