Home / ZANIMLJIVOSTI / TAJNA GROBA NASRED PUTA: Spomenik je nikao na ulici, a kada saznate zašto, rasplakaćete se (VIDEO)

TAJNA GROBA NASRED PUTA: Spomenik je nikao na ulici, a kada saznate zašto, rasplakaćete se (VIDEO)

cesta-grobFoto: graveyardgirl.net

Vilijam Barnet je želeo da svoju ženu sahrani na njenom omiljenom mestu, brežuljku s kojeg se širi pogled na mesto Šugar Krik, gde je ona najviše uživala tokom svog života

Nensi Kerlin iz Indijane je umrla 1831. godine u svojoj 37. godini, a suprug je nakon njene smrti želeo da joj ispuni želju pa joj ju je sahranio nasred puta na njenom omiljenom mestu. Ovo je možda jedan od najčudnijih grobova, a može se videti u Indijani u Americi.

Njih dvoje su se mnogo voleli, te on nije mogao da podnese što je više nema. Budući da je izgubio ženu u najlepšim godinama, kada su oboje mogli da budu srećni, da stvaraju, njemu se srce slomilo.

Odlučio je da je makar nekako ponovo dozove sebi, da joj makar nešto učini, te se odlučio na ovaj potez.

Vilijam Barnet, suprug nesrećno nastradale žene, želeo je da je sahrani na njenom omiljenom mestu, brežuljku s kojeg se širi pogled na mesto Šugar Krik.

U vreme kada je Nensi sahranjena, put na tom delu nije ni postojao, ali kada su vlasti odlučile da sagrade put, bile su u strahu. Naime, nisu želeli da izmeštaju Nensin grob, pa su napravili put oko njega.

Nekoliko decenija kasnije, Nacionalna garda je nameravala da preseli ovaj grob, međutim, Nensini unuci su se pobunili te je grobnica ostala netaknuta.

Na kraju je odlučeno da će put definitivno ići oko groba kako ga vozači ne bi prelazili preko njega.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …