Home / ZANIMLJIVOSTI / Tajne na dlanu: Muž Nataše Bekvalac ulazi u rijaliti za 50.000 evra?!

Tajne na dlanu: Muž Nataše Bekvalac ulazi u rijaliti za 50.000 evra?!

Luka Lazukić mogao bi da postane rijaliti zvezda, budući da su čak dve producentske kuće zainteresovane da s njim pregovaraju o ulasku u projekat.

Međutim, kako Kurir saznaje, još uvek zakonitom suprugu pevačice Nataše Bekvalac, koja ga je pre tri meseca optužila za porodično nasilje, televizija Pink planira da ponudi čak 50.000 evra za desetodnevni boravak u drugoj sezoni rijalitija „Zadruga“, koja startuje od septembra.

– Luka je svestan da je u žiži interesovanja zbog skandala s Natašom, s kojom je na sudu. Iako on nikada nije želeo da bude u medijima, štaviše, vešto je izbegavao bilo kakav kontakt sa sedmom silom, razume pritisak i potrebu medija da i on bude u žiži interesovanja. I čelni ljudi ovako velikog projekta kao što je „Zadruga“ žele da pregovaraju s njim i da mu ponude odlične uslove, jer ovo ne bi bio prvi put da bivši muž neke od pevačica svoju ispovest ispriča pred milionskim auditorijumom – priča naš izvor.

On kaže da bi Lazukić imao poseban tretman u ovom projektu.

– Njegov aranžman bi podrazumevao to da bude smešten u luksuznom delu „rijaliti grada“, koji se ovog leta širi i gradi, odnosno u hotelskoj sobi, da ima zasebno kupatilo, ali i pravo da dva sata dnevno koristi mobilni telefon, televiziju i internet. Zadržao bi se svega deset dana, ali to bi bilo i više nego dovoljno da se postigne veliki efekat – priča naš sagovornik.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Lazukićem, ali on nije bio dostupan za komentar. Kontaktirali smo i sa Lukinim prijateljem, koji nije želeo da se njegovo ime pominje u tekstu, ali nam je rekao da Luka sigurno ne bi pristao na tako nešto.

„Njega je Nataša optužila za porodično nasilje i jedino što želi jeste da na sudu dokaže svoju nevinost, pa ga samim tim i ne zanimaju rijaliti šou-programi. Iznos jeste odličan, ali čisto sumnjam da bi prihvatio da uđe i na deset dana. Mada, ko zna, videćemo. Ja sam mu prijatelj, ne mogu da tvrdim, ali znam da ga zanima da se što pre razvede od Bekvalčeve i da bude sa svojom decom“, tvrdi Lukin drug.

Inače, suprug Goce Tržan je napoznatiji muž pevačice koji je postao ozbiljan rijaliti igrač, koji je čak i Nišlijki Miljani Kulić napravio bebu u „Parovima“. Ipak, najviše je profitirala Kristina Kija Kockar, žena folkera Slobodana Radanovića, koja je ušla u prvu sezonu „Zadruge“ i izašla kao pobednica.

(Kurir.rs)

Check Also

VAŽNO OBAVEŠTENJE! OVO ĆE BITI PRAVILA ZA REGISTRACIJU AUTOMOBILA KOJA ĆE VAŽITI OD 5.JULA!

Građani će i nakon 5. jula po nepromenjenim uslovima moći da registruju vozila, saopštila je …