Home / ZANIMLJIVOSTI / TAJNU OBLAST 51 SADA ČUVAJU I SNAJPERISTI: Ubiće svakog ko kroči na ovu teritoriju! (VIDEO)

TAJNU OBLAST 51 SADA ČUVAJU I SNAJPERISTI: Ubiće svakog ko kroči na ovu teritoriju! (VIDEO)

vanzemaljacFoto – Ilustracija: Profimedia, Youtube/FindingUFO

Tajna oblast 51 je postala ozloglašena 1947. godine, kada su predstavnici američke vojske tvrdili da su otkrili srušenu vanzemaljsku letelicu u blizini gradića Rozvela u Nevadi

Dok obećanje skidanja vela tajne sa informacija koje se tiču poseta vanzemaljaca Zemlji tek treba da bude ispunjeno, Tajna oblast 51 u Nevadi, mesto koje decenijama oduševljava turiste i tragače za vanzemaljskim, povećalo je bezbednost, uključujući snajperiste i neobeležene helikoptere da patroliraju okolinom.

Nekoliko snimaka sa Jutjuba pokazuje da je ulaz u zabranjenu bazu američkih vazduhoplovnih snaga strogo čuvan od radoznalaca.

Jedan video snimljen 18. maja prikazuje znatiželjne putnike koji su “zabasali” preblizu zabranjenoj zoni. Osoba koja tvrdi da je autor snimka kaže da na ulazu u Tajnu oblast 51 postoji znak koji upozorava sve da slučajno ne zalutaju u bazu.

– Na znaku piše da je dozvoljena upotreba smrtonosne sile – priča autor snimka. – Bili smo na svim drugim kapijama i samo na ovoj se pominje smrtonosna sila.

Snimatelji tvrde da su uočili, kako su opisali, snajperistu, na stenovitom vrhu brda, koji, oni veruju, stražari.

Drugi video, snimljen 15. maja, prikazuje grupu koja “cunja” u blizini glavnog ulaza baze. Helikopter “crni jastreb” se pojavljuje i leti dovoljno nisko da čovek može da ga pogodi kamenom, primećuje jedan od svedoka. Helikopter kruži blizu turista.

Pripovedač na snimku nagađa da je helikopter deo “black ops” jedinice, što je termin koji često koriste teoretičari zavere da opišu tajne operacije vlade.

Prema rečima Andrea Milnea, osnivača firme koja se bavi odbrambenom tehnologijom “Unicorn Aerospace”, Tajna oblast 51 operacije nemaju veze sa vanzemaljcima. U intervjuu za Express.co.uk, Milne tvrdi da američka vojska testira tajne letelice u udaljenom objektu.

– Tajna oblast 51 je visoko-obezbeđena ustanova zbog bolno očigledne potrebe da tajne letelice takve i ostanu – rekao je Milne.

Tajna oblast – Area 51 je postala ozloglašena 1947. godine, kada su predstavnici američke vojske tvrdili da su otkrili srušenu vanzemaljsku letelicu u blizini gradića Rozvela u Nevadi. U izjavama davanim posle toga tvrdilo se da je u pitanju balon za pribavljanje podatama o vremenskim uslovima, ali su mnogi insistirali na tome da su ostaci vanzemaljske letelice preneti u Tajnu oblast 51 na ispitivanje.

Ranije ove godine, kandidatkinja Demokratske stranke Hilari Klinton obećala je da će skinuti oznaku “poverljivo” sa izveštaja o susretima sa vanzemaljcima, ako u novembru bude izabrana za predsednika SAD.

Pogledajte snimke:(Telegraf.rs / inserbia.info)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …