Home / ZANIMLJIVOSTI / TALASI PROGUTALI 50 METARA PLAŽE: Nestale milionske kuće, u toku je evakuacija! (VIDEO)

TALASI PROGUTALI 50 METARA PLAŽE: Nestale milionske kuće, u toku je evakuacija! (VIDEO)

501Stručnjaci će proceniti štetu pre nego što vlasnicima bude dozvoljeno da se vrate svojim kućama. Mnoge osiguravajuće kuće su se ogradile od štete koju može uzrokovati nevreme

Stravično nevreme zadesilo je Australiju i izazvalo eorziju tla, te su mnoge kuće uništene i preti im rušenje. Situacija na plaži Kolaroj u Sidneju je katastrofalna, a plima i ogromni talasi su uništili čak 50 metara plaže.

Inače, u oluji je poginulo čak četvoro ljudi, a troje je nestalo. Mnoge vredne kuće su uništene, a nova destruktivna plima se očekuje večeras.

Stručnjaci će proceniti štetu pre nego što vlasnicima bude dozvoljeno da se vrate svojoj kući. Mnoge osiguravajuće kuće su se ogradile od štete koju može uzrokovati nevreme.

U utorak je pronađeno telo Meri Kejtlinn Alford (75) u Tasmaniji. Spasioci je nisu mogli spasti, ali je spasen njen suprug.

Umrle su još tri osobe u Novom Južnom Velsu nakon što je poplava zahvatila njihova vozila. Tri osobe se još uvek smatraju nestalim, a među njima je Trevor Foster, kojeg je odnela reka Ouse dok je bio u svom dvorištu u ponedeljak.

U Tasmaniji je na snazi upozorenje na poplave, a stanovnicima Invermaja i Longforda je rečeno da se moraju evakuisati.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …