Home / ZANIMLJIVOSTI / TOTALNO IZDROGIRAN: Uzeo kokain, LSD i ketamin NA POSLU, evo šta mu se desilo (VIDEO)

TOTALNO IZDROGIRAN: Uzeo kokain, LSD i ketamin NA POSLU, evo šta mu se desilo (VIDEO)

droga-kaverDroga je loša.
A ako je droga loša, tri teške droge istovremeno su verovatno tri puta gore. Ovo je na ličnom iskustvu naučio Sem Brigz iz Velike Britanije, koji je bio zadužen za ukrasno pakovanje božićnih poklona u jednom engleskom supermarketu.

Kokain je droga koja spada u kategoriju stimulansa, LSD je halucinogen a ketamin je veterinarski anestetik koji takođe stvara halucinacije. Ovo očigledno nije dobra kombinacija za bilo koga, ali Brigz je bio željan slave i odlučio je da postavi snimak sebe na internet u izmenjenom stanju svesti.

Prvi deo snimka ga prikazuje na kokainu, zatim je uzeo i LSD, a na kraju i ketamin. U početku, ovaj čovek deluje veselo i razdragano (bez sumnje zbog stimulativnog efekta kokaina), međutim situacija se menja na 1:57 minuta i on sasvim očigledno gubi kontakt sa realnošću.

Od 4:19 minuta situacija se znatno pogoršava i Brigz u jednom trenutku kaže u kameru „O Bože, u šta li sam se uvalio?“

Kada je snimak objavljen, Sem je ostao bez posla, i mada je njegova potraga za slavom delimično uspela sa preko milion pregleda ovog snimka, definitivno nije sebi učinio nikakvu uslugu – efekti sve tri droge stvaraju zavisnost i izazivaju trajna oštećenja mozga i motornih funkcija.

Pogledajte video:

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …