Home / ZANIMLJIVOSTI / Traže se KANDIDATI za POSAO iz snova: Za 3 fotografije dobićete 61.200 evra, a ovo su jedini USLOVI!

Traže se KANDIDATI za POSAO iz snova: Za 3 fotografije dobićete 61.200 evra, a ovo su jedini USLOVI!

500
Kompanija za organizaciju krstarenja traži “profesionalnog” čoveka za odmor, čiji će jedini zadatak biti da objavi tri fotografije na Instagramu tokom tri krstarenja po svetu, a za to će ga platiti 61.200 evra.

Kandidat koji dobije posao u kompaniji “Royal Caribbean International”, dobiće plaćena tri krstarenja tokom tronedeljnog stažiranja, a jedini posao biće da ih dokumentuje na društvenim mrežama.

Tokom svakog krstarenja mora svakodnevno da objavljuje tri fotografije, prenosi Index.hr.

U pravilima što fotke trebaju prikazivati stoji: more, luke, horizont, brodske prostore, neverovatna iskustva na kopnu i vodi te neverovatne osobe.

Neverovatna osoba može biti neko sa broda sa zanimljivom pričom, član posade sa jedinstvenom ulogom ili neko sa obale koga sretnu tokom krstarenja. Tokom svakog krstarenja zaposleni će morati da ode i na tri kopnene ekskurzije.

Kad je reč o objavama, napominje se da treba da se pozovu drugi korisnici Instagrama da napišu svoja iskustva ili preporuke, šta bi to trebalo videti tokom krstarenja.

Takođe bi trebalo da naprave video snimak sa krstarenja. Uspešni kandidat će u prve tri nedelje da zaradi oko 3.500 evra, a plaćeni će mu biti svi troškovi smeštaja i hrane.

“Royal Caribbean” prima prijave od juče, isključivo putem Instagrama. Kako kažu, traže “izvanrednog istraživača” koji će dokumentovati njihova putovanja.

Naime, istraživanje koje su sproveli, pokazalo je da 48 odsto putnika proučava društvene mreže pre putovanja, a njih 34 odsto reklo je da nikada ne bi otputili na putovanje pre provere društvenih mreža.

Važnost interneta u planiranju putovanja posebno je naglašena među mladima od 18 do 24 godine, jer je čak 51 odsto njih reklo da se u planiranju putovanja oslanjaju na društvene mreže. Trećina ih je rekla da im je glavni izvor informacija Instagram.

Kada je reč o kandidatima koji će se javiti, kompanija će svog zaposlenog izabrati na temelju fizičkog izgleda, sposobnosti pričanja priča i originalnosti na Instagramu.

– Naša krstarenja puna su izvanrednih trenutaka i nadamo se da ćemo naći talentovanu osobu koja će ih lepo prepričati i uhvatiti njihovu jedinstvenost – rekao je direktor kompanije za Veliku Britaniju Ben Bouldin.

Ako mislite da imate sve što oni traže, objavite svoje najimpresivnije iskustvo s putovanja na Instagramu i tagujte @RoyalCaribbeanUK a zatim stavite haštag #ExtraordinaryExplorer – i čekajte svoj poziv!

(Telegraf.rs)

Check Also

LAŽNA MEDICINSKA SESTRA SNIMLJENA KAKO KRADE BEBU I IZNOSI JE ISPOD JAKNE (VIDEO)

Kolumbijka obučena kao bolničarka, rekla ocu i majci devojčice da mora da je “vodi na …