Home / ZANIMLJIVOSTI / Tri NAJVAŽNIJA razloga zašto vam se želje ne ostvaruju: Možda im nije vreme ILI…

Tri NAJVAŽNIJA razloga zašto vam se želje ne ostvaruju: Možda im nije vreme ILI…

Moćna svesnost vaših snova je pothranjena u vašim mislima, vašem srcu, u vašoj suštini…

zelja

Možda praktikujete kreativnu vizualizaciju, gledate u nebo, očekujući da se realiziraju vaši snovi. Samo, to se nikako ne događa… To sve opisuje mene u mojim srednjim dvadesetim godinama.

Ja sam ostvarila svoje snove – možete i vi!

Imala sam kristalno jasnu ideju kako ću pisati knjige, držati seminare i raditi s drugima kao duhovni savetnik. To sam sanjala, osećala, promišljala, iznova i iznova.

Razbijala sam glavu da shvatim zašto sve to traje tako dugo! Osetila sam da Svemir nije rekao „ne“ mojoj viziji. Više kao, „ne sada“ ili „napravi nešto drugo pre toga“.

Iz današnje perspektive, sada kada živim svoje snove, dopustite mi da podelim tri najveća razloga zbog kojih je našim snovima potrebno tako dugo vremena da se manifestuju.

1. Svet nije spreman

Rukopis za moju prvu knjigu ležao je u gornjoj fioci mog stola dve godine pre nego što je došao do izdavača. Danas je izašla moja treća knjiga, a neke moje beleške za nju su stare 14 godina!

Da su moje knjige završile na policama knjižara pre 10 godina, niko ih ne bi pročitao. Na tržištu odvijanja ideja, jedna svest sledi nakon druge. Smisleno je poštovati prirodni tok zbivanja u svemiru.

Kada je moja prva knjiga, „Kako čitati Akasha zapise“, objavljena 2009. godine, to je bio jedini postojeći resurs koji je nudio praktične instrukcije za povezivanje s vibracijskom arhivom prošlosti, sadašnjosti i budućih mogućnosti.

Nekoliko knjiga je govorilo o Akasha spisima, ali niko nije napisao praktični vodič. Od kada je moja treća knjiga objavljena – „Otkrijte put svoje duše kroz Akasha spise: Izgradite svoj život od običnog do izvanrednog“, pojavili su se i mnogi drugi resursi.
To znači da nije bilo vreme da taj resurs bude dostupan na širokoj skali prije 2009. Polje se sada širi s različitim tumačenjima, nudeći različite puteve rasta velikom spektru ljudi.

U 2001. godini, nikada mi nije palo na pamet da postoji povezanost između moje lične spremnosti i kolektivne spremnosti – ali danas u 2015. godini svesna sam kako je baš to od esencijalne važnosti!

2. Ostale životne okolnosti su trenutno važnije

Odrastanje mog sina i briga za moje roditelje u njihovim starim godinama – to su stvari koje se nikad više ne mogu ponoviti i ne bi trebalo da se propuste.

Ja sam tako zahvalna što sam imala priliku da na taj način u potpunosti učestvujem u njihovim životima. Za vreme obavljanja svojih tekućih dnevnih obaveza, nisam napustila svoje snove.

Umesto toga, radila sam što sam mogla, kada sam mogla. Moji roditelji su preminuli, a moj dečak je 21-godišnjak, a moji snovi o podučavanju i pisanju su u punom cvatu.

Živim svoj život, brinem za ljude koje volim, uživam u svojoj svakodnevnici s ugrađenom vizijom u svom srcu. Sve to dolazi da prođe.

3. Efikasna manifestacija zahteva izgradnju veštine i obuku

Neprijatno mi je da priznam da sam mislila kako ne treba da razvijam veštine potrebne za efikasnu manifestaciju mog prirodnog talenta – zato što je moja vizija tako jasna. No, ne postoje prečice.

Fokus je energična elektrana za manifestacije, ali kako je moj život napredovao, naučila sam da su vreme, trud i obrazovanje moji saveznici.

Kako su se moje vještine poboljšavale, moji strahovi su se topili i moje samopouzdanje se povećavalo. Pojavio se svaki potreban element za najbolju prezentaciju i ostvarenje moje vizije.

Ono što sam izvorno shvatala kao kaznu ili odbacivanje od strane svemira bila je njegova milostiva ruka koje me vodila da postanem neko ko može da demonstrira svoju viziju.

Moj savet za vas:

Posmatrajte horizont s iščekivanjem i shvatite da je vreme prijatelj iskrenim željama. Poštujte proces i vrednosti kao što su povlastice i radost.

Ukoliko imate poteškoća s realizacijom svoje sudbine, razmislite o ove tri ideje.

Nastaviti naporno da radite, opustite se koliko možete i svakako uživajte u svom putovanju!

To je pustolovna sa savršenim vremenskim rasporedom.

(Atma.hr)

 

Check Also

TENISKI SVET U NEVERICI! ĐOKOVIĆ NEĆE BRANITI TITULU NA AUSTRALIJAN OPENU? EVO ŠTA SE DEŠAVA..

Održavanje narednog Australijan opena pod velikim je znakom pitanja! Melburn je jedan od najteže pogodjenih …