Home / ZANIMLJIVOSTI / U ŠKOLI IH UČE KAKO DA PRODAJU KOKAIN: Otac je ostao šokiran kada je video domaći zadatak svog sina(11)! (VIDEO)

U ŠKOLI IH UČE KAKO DA PRODAJU KOKAIN: Otac je ostao šokiran kada je video domaći zadatak svog sina(11)! (VIDEO)

500

Jedan otac iz Teksasa u Americi, ostao je šokiran domaćim zadatkom svog jedanaestogodišnjeg sina koja je, kako je objasnio, izgledala poput dijagrama koji otkriva deci kako da postanu dileri droge.

Naime, vežba kritičkog razmišljanja koju su učenici dobili vezana je uz proces prodaje kokaina, a u njoj se navode svi koraci na koji se način on prodaje i krijumčari.

– Video sam na prednjoj stranici njegovog domaćeg zadatak da piše “Koakin” – rekao je Skot Pik za KTVT-TV i otkrio kako je domaći nosio naziv “Prodaja kokaina: od polja do ulice”.

Pik je rekao da se na papiru domaćeg zadatka nalazi i opis koji objašnjava način prodaje ove psihoaktivne supstance.

– Iznos za koji je kokain kupljen je 50 hiljada dolara, ali se on vrlo lako može podeliti i prodati za 87 hiljada dolara na ulici – piše u domaćem.

– Osećao sam se kao da je moj sin dobio zadatak koji otkriva kako postati diler. Bio sam šokiran – ispričao je Pik.

Iz Keler Independent Skul Disktrikta, u skolpu kojeg se nalazi i osnovna školu u koju ovaj dečak ide, naveli su kako su uzeli u obzir Pikovu pritužbu o domaćem zadatku, i da se ona trenutno razmatra.

Pogledajte video:

(Telegram.hr)

Check Also

SUTRA SU BLAGOVESTI: U SLEDEĆIH 7 DANA MORATE DA URADITE OVO, ILI ĆE VAM GODINA BITI JAKO LOŠA

Praznik Blagovesti je jedan od 12 najvećih hrišćanskih praznika koji se slavi se u znak …