Home / ZANIMLJIVOSTI / UH! NE BISTE VOLELI DA OVO DOŽIVITE: Zatekao je svoju ženu GOLU s drugim muškarcem, a onda je počela PRAVA DRAMA! (VIDEO)

UH! NE BISTE VOLELI DA OVO DOŽIVITE: Zatekao je svoju ženu GOLU s drugim muškarcem, a onda je počela PRAVA DRAMA! (VIDEO)

prevara

Tim Jutjub kanala “Break” postoji već 10 godina i bavi se prikupljanjem ideja i osmišljavanjem različitih skrivenih kamera.

Ovog puta odlučili su da se pozabave temom “nage devojke u kancelariji”, jer kao što je i bilo očekivano, reakcije su više nego interesantne.

Na isceniranom videu, sve “žrtve ove šale” se suočavaju sa ljubomornim mužem koji uleti u kancelariju u trenutku kada njegova žena ostane bez ijednog odevnog predmeta na sebi.

U trenutku kada svaki od muškaraca uzme besplatni toner od atraktivne plavuše, njena haljina se pocepa i ona stoji skroz gola pre totalnim strancem.

Onda na scenu dolazi pomahnitali muž koji besno viče i juri ljude po kancelariji, a reakcije su bile različite. Neki su se prepali, drugi su hvalili njeno telo, dok treći nisu mogli da veruju šta im se zapravo događa.

Za manje od nedelju dana, ovu skrivenu kameru je pogledalo preko 900.000 ljudi, da li zbog atraktivne nage plavuše ili dobre ideje, procenite sami.

Da li ste nekada uhvaćeni u prevari ili ste vi nekog uhvatili? Odgovore ostavite u komentarima.

Pogledajte video:


(Izvor: Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …