Home / ZANIMLJIVOSTI / UKAZAO SE KRST U DŽAMIJI: Svetleo je jako, vernici su mislili da je to Božiji znak, čudo je izlečilo ljude!

UKAZAO SE KRST U DŽAMIJI: Svetleo je jako, vernici su mislili da je to Božiji znak, čudo je izlečilo ljude!

crkva

– Bila sam na operaciji pre dve godine i počele su promene u mom telu. Molila sam se pred krstom i sada sam izlečena – rekla je jedna vernica koja je posetila džamiju.

U jednoj od džamija u Nasaravi ukazao se krst što je stotine prisutnih vernika šokiralo, a mnogi od njih su to smatrali čudom.

Glavni imam džamije je potvrdio da je raspeće viđeno u džamiji i nazvao je to “znakom od Boga”.

Stotine vernika bili su iznenađeni čudnom pojavom krsta, što ih je nateralo da se mole za oproštaj i blagoslov.

Krst koji je simbol hrišćanstva, bio je osvetljen na zemlji u neporednoj blizini džamije. Hadžara Husaini je izjavila da je ona prva videla svetlost u obliku krsta u sredu 28. septembra, a njena majka je potvrdila čudnu pojavu i istakla da se njena ćerka uplašila i vratila kući.

Muhamed Iliasu koji je glavni ima Asakio centralne džamije, rekao je da je pojava krsta Božiji znak i istakao da je “Isus takođe Božiji prorok”.

Neki od vernika su ovu pojavu analizirali kao “znak pomirenja u društvu”, jedna vernica je tvrdila da je izlečena kada je posetila džamiju.

– Bila sam na operaciji pre dve godine i počele su promene u mom telu. Molila sam se pred krstom i sada sam izlečena – rekla je Grejs Ejz.

(Telegraf.rs)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …