Home / ZANIMLJIVOSTI / Ukoliko imate ove 3 osobine, devojke će ludovati za vama!

Ukoliko imate ove 3 osobine, devojke će ludovati za vama!

Od pogleda, preko načina hoda do stila oblačenja, sitnice koje obaraju s nogu su brojne, a evo tri stvari koje su na samom vrhu liste osobina koje muškarca čine neodoljivim.

muskarac

Stomačić

Čak dve trećine ispitanih žena u jednoj anketi je potvrdilo da popularne pločice na stomaku nisu toliko seksi kao što se priča. Naime, žene su izjavile da im je draže da vide prirodni stomačić koji je odlika muškarca koji nije opsednut ogledalom, dizanjem tegova i proteinima. Izgleda ja je umerenost ipak najbolja.

Brada od par dana

Mlada brada od nekoliko dana je pravi mamac za pripadnice nežnijeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj, već o pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i muževni stav jednostavno zrači seksepilom.

Prvi znaci starenja

Anketa je takođe potvrdila da žene prosedu kosu doživljavaju kao nešto vrlo seksi. Iako danas sve više muškaraca poseže za farbom za kosu kako bi sakrili prve znake starenja, žene će uvek pre radije odabrati prosedog muškarca nego veštački izgled koji upada u oči i nikako ne može a da se ne primeti. Isto važi i za ćelave muškarce, koji šišanjem na milimetar ili nulu mogu izgledati neodoljivo i seksi.

(Stil, Zadovoljna.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …