Home / ZANIMLJIVOSTI / UPROPASTIĆE VAM ŽIVOT: Nemojte NIKADA započinjati vezu sa ovim horoskopskim znacima!

UPROPASTIĆE VAM ŽIVOT: Nemojte NIKADA započinjati vezu sa ovim horoskopskim znacima!

dvoje-svađa
Na svetu postoje ljudi koji jednostavno ne mogu da zadovolje naše potrebe u vezi ma koliko se trudili.

Isto važi i za horoskopske znakove. Svaki znak ima svoju ličnost koja je jednostavno nekompatibilna sa drugim znacima. Ovo su 4 najgore kombinacije Zodijaka:

Ovan i rak

Ovan je prepun energije i stalno traži dinamiku u vezi. Ne voli neaktivnost i obožava kada stalno ima šta da radi.

Rak je veliki pesimista i veoma je maštovit. Ova dva znaka mogu da imaju sjajno prijateljstvo, ali ako probaju da stvari podignu na nov nivo, očekuje ih veliko razočaranje.

Rak je previše ćudljiv i pasivan za Ovna kome je potreban partner koji će ga stalno držati na vrhovima prstiju. Vremenom će ih ove razlike potpuno umoriti.

Lav i Strelac

Kao dva vatrena znaka, Lav i Strelac će bukvalno zajedno izgoreti. Lav je dominantan i mrzi kada ga ignorišu.

Ako stalno traži pažnju, onda će biti veoma razočaran. Sa druge strane, Strelac stalno trči naokolo i nije u stanju da održi pažnju na jednoj stvari previše dugo.

Potreban mu je partner koji će mu dati prostora da diše i istražuje, a Lav želi nekoga ko će ga obasipati pažnjom.

Vaga i Blizanci

Na prvi pogled se čini da su ova dva znaka stvorena jedan za drugi. Vaga je smirena i harmonična, dok su Blizanci nežni i pažljivi. Stvari će na samom početku možda biti idealne, ali tek kada se bolje upoznaju stvari će postati jasnije.

Oba znaka su neodlučna i nervozna i veoma retko će međusobno pričati o svojim nesigurnostima. Vaga mrzi sukobe, a Blizanci su prirodno stidljivi. Zbog toga će imati silne probleme pri rešavanju svih problema koji mogu da nastanu u vezi.

Jarac i Vodolija

Jarac je praktičan i ozbiljan, a ponekada može da bude snishodljiv i pesimističan. Vodlija je napredna i optimistična. Voli da se zabavlja sa prijateljima i mrzi dosadne situacije.

Zato će Vodoliji vrlo brzo dosaditi stegnutost Jarca, a tvrdoglavost i nevoljnost na kompromis će biti uzrok konstantnih problema i svađa u vezi.

(Izvor: Telegraf.rs)

Check Also

MEDIJI PRENOSE: U SAD IDENTIFIKOVAN JEDAN OD NAJMISTERIOZNIJIH SERIJSKIH UBICA SVIH VREMENA (VIDEO)

Sjedinjene Države identifikovale su jednog od najtraženijih serijskih ubica kasnih 1960-ih, poznatog kao Zodijak, navodi Fox …