Home / ZANIMLJIVOSTI / Usamljena udovica traži srodnu dušu: Muškarci su podivljali zbog moje slike..

Usamljena udovica traži srodnu dušu: Muškarci su podivljali zbog moje slike..

500-3Luiz Lič (57) već dve godine je aktivna na tri različita sajta za pronalaženje srodne duše, ali njeno traganje je dugo bilo bezuspešno. Fotografija koja ju je prikazivala u svakodnevnoj odeći nije privukla pažnju muškaraca, a od onih malobrojnih koji su joj se javili, nijedan joj se nije dopao.

Fotografija u kupaćem kostimu izazvala je pomamu na sajtu za zabavljanje

Nezadovoljna rezultatom, Luiz je odlučila da promeni strategiju, pa se skinula u crveni kupaći kostim i napravila nekoliko fotografija koje je postavila na svoj profil.

Nakon dva dana ponovo je posetila sajt i ostala bez teksta shvativši da ju je u roku od 48 sati kontaktiralo blizu 900 muškaraca.

„Nisam mogla da verujem šta se događa. Muškarci su podivljali zbog moje slike. Primila sam razne vrste poruka, ovo je zaista divno“, izjavila je spisateljica iz Glazgova a prenosi „Dejli Mejl“.

Luizin život se pre tri godine promenio iz korena kada je njen suprug Geri iznenada preminuo u 63. godini, nakon trideset godina braka. Posle godinu dana tugovanja, ona je odlučila da potraži novu šansu za ljubav.

„Kada osoba sa kojom ste bili u braku trideset godina iznenada ode, potrebno vam je mnogo hrabrosti da biste ponovo počeli da tražite nekog.

Nakon smrti mog supruga potpuno sam izgubila samopouzdanje, ali sada sam ga povratila zahvaljujući svim lepim porukama koje su mi stigle.

Period pre postavljanja fotografije i nakon njega razlikuju se kao noć i dan“, objasnila je Luiz.

Ona sada polako čita poruke potencijalnih udvarača i uverena je da se među 900 zainteresovanih muškaraca nalazi njena nova srodna duša.

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …