Home / ZANIMLJIVOSTI / VANZEMALJCI SPREČILI NUKLEARNI RAT IZMEĐU SAD I RUSIJE: Tvrdnje ovog astronauta su zaprepastile svet! (FOTO)

VANZEMALJCI SPREČILI NUKLEARNI RAT IZMEĐU SAD I RUSIJE: Tvrdnje ovog astronauta su zaprepastile svet! (FOTO)

vanzemaljci-leteci-tanjirFoto-ilustracija: Profimedia/Corbis, Wikipedia/Federal Government of the United States

Mičel tvrdi kako su vojnici koji su učestvovali u napadačkoj misiji videli čudne leteće objekte kako nadleću američke raketne baze kao i postrojenje u Vajt Sendsu u Novom Meksiku, mesto prve detonacije nuklearne bombe 1945. godine

Prepoznatljivo je da razvoj pop kulture vanzemaljsku vrstu opisuje kao prijateljski nastrojena bića iz nama nepoznatih dubina i širina svemira. Opisuje ih kao znatiželjnu vrstu koja želi da posetiti Zemlju kako bi iz prve ruke saznali sve o ljudskoj vrsti.

Učesnik misije Apollo 14 i NASA-in veteran kaže da tvrdnje o prijateljskoj vrsti vanzemaljaca su manje fiktivne od stvarnost. Šesti čovek koji je koračao Mesecom, astronaut Edgar Mičel, rekao je u intervjuu za Miror kako je uveren da su mirotvorci vanzemaljci posetili našu planetu kako bi sprečili nuklearni rat između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država, prenosi News.com.

Mičel tvrdi kako su vojnici koji su učestvovali u napadačkoj misiji videli čudne leteće objekte kako nadleću američke raketne baze kao i postrojenje u Vajt Sendsu u Novom Meksiku, mesto prve detonacije nuklearne bombe 1945. godine.

– Želeli su da znaju više o našim vojnim sposobnostima – rekao je Mičel govoreći o vanzemaljskoj vrsti koja je posetila zemljane.

5004Foto: pakalertpress.com

– S obzirom na priče koje sam čuo razgovarajući s različitim ljudima koji su tome svedočili potpuno mi je jasno da su vanzemaljci zaslužni za sprečavanje izbijanja nuklearnog rata na Zemlji i uspostavljanje posleratnog mira – rekao je.

Ovaj veteran, koji je odrastao u blizini poznatog Rozvela, mesta u Novom Meksiku poznatog po čudnim događajima i aktivnostima koje stanovništvo pripisuje vanzemaljskoj vrsti, tvrdi kako je od različitih izvora iz zračnih snaga Amerike doznao kako su vanzemaljci redovno obilazili zemljane u doba Hladnog rata.

– Rekli su mi kako su redovno bili viđeni iznad njihovih baza, te kako su onesposobili nekolicinu njihovih ispucanih raketa – dodaje Mičel i nastavlja:

– Pripadnici vojske smeštene na bazama na pacifičkoj obali, rekli su da su njihove rakete bile prizemljene od strane vanzemaljske posade.

Mnogi su ove priče nazvali neistinama, dok je Mičel uveren u istinitost ovih priča. Prema nekima ako i postoji vanzemaljska vrsta u svemiru, oni su nekoliko stotina ili hiljada godina ispred nas, te ne postoji način da se vrate kroz vreme kako bi sprečili nuklearni rat na Zemlji. Dok su jedni uvereni kako je to nemoguće, ima onih koji veruju u susret ljudske vrste s vanzemaljcima.

(Telegraf.rs /Dnevnik.hr)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …