Home / ZANIMLJIVOSTI / „Vatrene vile“, nova jeziva dečja igra na internetu: Sofiji su rekli da kaže magične reči i upali 4 ringle. Probudila se unakažena (VIDEO)

„Vatrene vile“, nova jeziva dečja igra na internetu: Sofiji su rekli da kaže magične reči i upali 4 ringle. Probudila se unakažena (VIDEO)

502
Ruska policija istražuje novu zlokobnu društvenu igru koja je preplavila internet, a putem koje deca bivaju navedena da upale gas na šporetu i zapale se.

Ova prevara preko društvenih mreža je napravljena da na prvi pogled deluje kao bezopasna zabava po uzoru na animiranu seriju “Vinks klub: Škola veštica”, ali nekoliko dece je ozbiljno povređeno jer su učestvovala u ovoj igri.

Jedna od njih je i Sofija Ezhova (5) koja je zadobila ozbiljne opekotine igrajući upravo ovu “igru vatrenih vila”.

– Rečeno joj je: U ponoć kada svi spavaju ustani iz kreveta i tri puta obiđi svoju sobu. Onda izgovori magične reči: “Alfei kraljevstvo, divne male vile, dajte mi moć, molim vas”. Zatim idi do kuhinje, ali da te niko ne primeti, da magične moći ne bi nestale.

Uključi gas na sve četiri ringle i vrati se u svoju sobi, spavaj i udiši gas. Ujutru se zahvali kraljevstvu Alfei jer si postala prava vatrena vila – ispričala je devojčicina mama način vrbovanja i vođenja njene ćerkem, koja se na kraju i zapalila jer je doslovno shvatila da treba da bude “u vatri”.

Jedna druga majka ispričala je gotovo istu priču, ali je ona svoju čerku zatekla u momentu dok se vraćala iz kuhinje, te je odmah primetila miris gasa, otišla do kuhinje i isključila curenje smrtonosnog gasa.

Emisiju posvećenu ovoj opasnoj dečijoj igri možete pogledati na snimku ispod.

Tamošnja policija okarakterisala je igru kao smrtonosnu i aktivno radi na rasvetljavanju slučajeva, dok su roditeljima uputili poruku da budu posebno oprezni.

Za sada su saznali da je kompanija zvala “Duga” odgovorna za distribuciju brenda “Vinks klub” u Rusiji.

Inače ovo nije prva smrtonosna dečija igra u Rusiji, budući da se poslednjih meseci pojavila i igra “plavi kit” koja decu tera na samoubistva, piše Miror.

Pogledajte video:

 

(Telegraf.rs)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …