Home / ZANIMLJIVOSTI / VEĆ GODINAMA JE TUČE MUŽ: A onda se odjednom pojavila grupa bajkera ispred njihove kuće..(VIDEO)

VEĆ GODINAMA JE TUČE MUŽ: A onda se odjednom pojavila grupa bajkera ispred njihove kuće..(VIDEO)

zena- bajkeri

Već godinama je Karen i njena ćerka zlostavljana od strane njenog muža. Vremenom joj je bilo muka od silnih batina i potražila je pomoć na neobičnom mestu.

Grupa pod imenom „Bikers Against Child Abuse“ (BACA) jer organizacija koja štiti decu koja su zlostavljana i brine se o majkama i njihovoj deci. Koji je moto ovih bajkera? „Nijedno dete ne zaslužuje da živi u strahu.“ Sada su Karen i njena ćerka na sigurnom i ne plaše se agresivnog muža.

BACA je bajkerska grupa koja ima 3.000 članova u celom svetu. Mnogi od njih su sami bili žrtve zlostavljanja.

„Ako se neko dete plaši, na primer na putu od kuće do škole, mi smo tu da ga odvedemo do škole. Posle škole Pokuplja dete i vodimo ga kući. Ako treba možemo i da prespavamo u dvorištu, ako se dete tako oseća sigurnijim. „Objasnio jedan bajker u videu. On je vođa bajkerske grupe BACA.

Svi bajkeri se proveravaju da li imaju krivične prijave, pre nego što postanu članovi ove grupe. Nakon toga dobijaju nadimke poput „Pu Bear“ ili „Šegi“. Svi nadimci su prilagođeni deci, što ih čini još simpatičnijim.

Fascinantno je kako je ova grupa razbila sve predrasude o bajkerima. Podelite ovu dirljivu priču sa ostalim prijateljima na Facebook-u.

Pogledajte video ovih opasnih bajkera sa velikim srcem:

Check Also

SUTRA SU BLAGOVESTI: U SLEDEĆIH 7 DANA MORATE DA URADITE OVO, ILI ĆE VAM GODINA BITI JAKO LOŠA

Praznik Blagovesti je jedan od 12 najvećih hrišćanskih praznika koji se slavi se u znak …