Home / ZANIMLJIVOSTI / (VIDEO) JEZIVE STVARI DOGAĐAJU SE U OVOJ KUĆI: Natprirodne sile TERORIŠU ukućane, napale i policiju!

(VIDEO) JEZIVE STVARI DOGAĐAJU SE U OVOJ KUĆI: Natprirodne sile TERORIŠU ukućane, napale i policiju!

502
Ljudi u svetu često prijavljuju paranormalne aktivnosti, no retko se dogodi da to i službeno potvrdi policija.

Pre nekoliko dana u Čileu policija je intervenisala jer su ukućani prijavili „uznemiravanje“. Tokom intervencije policajca su napale misteriozne sile.

Grupa policajaca je 26. februara pozvana da dođe da istraži šta se događa u kući u Puerto Montu. Ukućani su nazvali dežurne službe i rekli da ih terorišu natprirodne sile.

Policija je zatekla nekoliko razbijenih prozora na kući i delimično izgoreni dušek u dvorištu. Ukućani su bili izvan kuće i rekli su policajcima da se u kući događaju paranormalne aktivnosti. Policajci im nisu prvo verovali, ali su promenili mišljenje nakon što su ušli u kuću.

Policajac Boris Gonzales rekao je novinarima da je na njih pao malter dok su ispitivali ukućane. Pregledali su tavan i zaključili da je prazan. Tada je policajac viknuo „demonu“ da izađe. Nije dobio odgovor pa je krenuo napolje, ali ga je na vratima napao nož koji je iskočio niotkuda.

„To je bilo neverovatno. Srećom nosio sam pancir, pa nisam teže povređen. To je bila scena kao u horor filmovima, neobjašnjiva u stvarnom životu“, rekao je Gonzalez.

Ukućani su policiji prijavili i levitaciju predmeta i da su se neki predmeti zapalili bez razloga. Policija je kasnije videla dim u kući, iako u njoj nije bilo nikoga.

Maria Ura, jedna od ukućana, rekla je novinarima da ih nedeljama budne drže spontani požari. Rekla je da su paranormalne aktivnosti počele 8. februara, ali da je stanje postalo nesnošljivo dve noći pre nego što su odlučili da pozovu policiju.

Budući da policija nije mogla da im da logično objašnjenje za to što se događa u kući, pozvali su sveštenika, ali ni on nije uspeo da pomogne. Porodicu su preselili u prihvatilište dok se ne nađe rešenje.

Pogledajte snimke:
(Agencije)

Check Also

PROGUTALA GA ZEMLJA NA STANICI USRED NJUJORKA, PA GA U RUPI NAPALI PACOVI! (VIDEO)

Amerikanca koji je čekao autobus na stajalištu usred Njujorka progutala je zemlja, a kada je …