Home / ZANIMLJIVOSTI / (VIDEO) MISTERIOZNA POJAVA NA NEBU DIGLA BRITANIJU NA NOGE! Niko ne zna da objasni otkud ona tu!

(VIDEO) MISTERIOZNA POJAVA NA NEBU DIGLA BRITANIJU NA NOGE! Niko ne zna da objasni otkud ona tu!

crni-prsten

Stanovnici britanskog grada Birkenšoua videli su na nebu ogroman crni prsten nepoznatog porekla.

U početku su se svedoci složili da je crni prsten oblik koji je dobila čađ od požara. Međutim, vatrogasci su saopštili da u okolnom području nije bilo požara.

Nakon toga su se stanovnici obratili meteorološkoj službi, ali njihovi stručnjaci takođe nisu mogli da objasne prirodu ovog fenomena.

Ufolozi su odmah u misterioznom prstenu videli sondu vanzemaljaca koja, navodno, prati Zemlju. Takođe se pojavila i verzija o portalu u paralelni svet.

Slučaj u Velikoj Britaniji nije prvo pojavljivanje neobičnih kružnih NLO. Sličan objekat je 27. aprila 2016. snimljen na nebu iznad Diznilenda u Kaliforniji.

Godine 2015. pojavili su se kadrovi sa crnim prstenom dima prečnika oko 100 m kako plovi na vedrom nebu iznad kazahstanskog sela Šortandi, oko 50 kilometara severno od Astane. Prsten je bio na nebu petnaestak minuta pre nego što je nestao.

U aprilu iste godine isti ovakav prsten snimljen je i u Novosibirsku.

Zanimljivo je da se faktički istog dana kao i prsten u Engleskoj, nešto slično pojavilo na nebu iznad grada Kejp Džirarda u američkoj državi Misuri.

Lokalna policija, koju su građani namučili telefonskim pozivima, objavila je na Fejsbuku informaciju o tome da je u toku i postavila fotografiju ove neobične nebeske pojave.

Pogledajte video:(Kurir.rs/ Sputnjik Srbija)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …