Home / ZANIMLJIVOSTI / VIKEND HOROSKOP: Jedan znak će biti na sedmom nebu..

VIKEND HOROSKOP: Jedan znak će biti na sedmom nebu..

Stiže vikend u znaku ljubavi.

OVAN

Ako ste slobodni sada vam nečije prisustvo ili novo poznanstvo može izmaknuti tlo pod nogama. U vašem okruženju se pojavljuje osoba koja vas neodoljivo privlači i sigurno je da ćete pokušavati da ugovorite sastanak ili susret sa njom. Za one koji su „mladi i ludi“ I željni neobaveznih kontakata – izlasci sa prijateljima I društvene mreže vam i ovog vikenda nude jake mogućnosti za dobar provod i avanturu.

BIK

Nećete biti nezadovoljni finansijskom situacijom. Uspevate da regulišete obaveze na vreme, a I troškovi idu ka smanjenju. Neki od vas se mogu nadati i prilivima od dodatnih poslova. Ako ste od onih slobodnih Bikova koji još uvek nisu uspeli da zaborave emotivnu prošlost, za vikend vam se otvaraju prve realne šanse da obnovite kontakt sa bivšim partnerom.

BLIZANCI

Naglašeno je vaše polje zdravlja tokom ovog perioda, pa je pravi trenutak da poradite na svom smanjenom imunitetu i podignete odbrambene snage svog organizma. Nije vreme za vas da se bacate na bilo kakve dijete I stroge režime ishrane – potrebna vam je uravnotežena I raznovrsna hrana.

RAK

Možete očekivati više poziva za izlaske, druženja, za neke zabavne aktivnosti u svom životu. Generalno – za vikend može doći do zanimljivog poznanstva sa nekim ko možda ne živi blizu vas ili sa kim imate razliku u godinama. Velika privlačnost i intenzitet se mogu probuditi između vas dvoje.

LAV

Pravo je vreme da sa bračnim partnerom sednete i popričate. Potrebno je da se odnosi poprave i poljuljano poverenje ponovo uspostavi. U dužim emotivnim vezama sve funkcioniše dobro – počnite da mislite i na neke ozbiljnije korake.

DEVICA

Devicama idu neke značajnije proslave u domu. Takođe, vi ćete često biti pozivani na društvena okupljanja, pa nije ni čudo što ćete za vikend vrlo rado uživati u dobrom zalogaju, koji je još slađi kada ste okruženi nekim dragim i pozitivnim ljudima.

VAGA

Vi kad rešite da se zaljubite, ali onako stvarno, obično iskomplikujete sebi život. Otprilike vas takva situacija čeka I sada. Novo poznanstvo sa osobom koja ne mora biti iz vašeg mesta rođenja, sa kojom čak možete imati i razliku u godinama. Ako kažemo da ćete se dopasti jedno drugom, to je slabo. Prosto rečeno – odlepićete. Oboje.

ŠKORPIJA 

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove. Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima koje vas prate. Dobro se osećate.

STRELAC

Kod slobodnih Stelčeva stoji velika mogućnost obnove kontakta, pa i veze sa bivšim emotivnim partnerom. Takođe, u ovom periodu se možete upustiti u odnos u kome će postojati solidna razlika u godinama. Šta god da je od ova dva, bitno je da su odnosi u koje ulazite podržani i da imaju predispozicije za trajnost.

JARAC

Možda će neka dugovanja baš ovog vikenda doći na dnevni red i malo vam poremetiti planove i uzdrmati budžet, ali nemate razloga za brigu. Ako ne budete mogli sami ovo da „izgurate“ – slobodno potražite pomoć i podršku od strane prijatelja.

VODOLIJA

Slobodne pripadnike ovog znaka drmaju jake strasti i intenzivna osećanja prema jednoj osobi. Vi umete da se uzdržite (kada baš morate) ali trenutno više ne želite da sputavate sebe i spremni ste da ovoj osobi priznate šta osećate. Moguće je da postoji neka prepreka da bi se odnos ostvario lako, ali vi o tome sada ne želite ni da razmišljate.

RIBE

Nekima od vas će poslovni segment doneti priliku za interesantno poznanstvo, ili makar za dobro raspoloženje kroz komunikaciju sa novim ljudima. Oni koji priželjkuju kontakt sa bivšim emotivnim partnerom, sada su u mogućnosti i da ga ostvare. Šta više – čak stoji prilika i da obnovite emotivni odnos…

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …