Home / ZANIMLJIVOSTI / VLASNIK FIRME SE PREOBUKAO U PRODAVCA KOJI JE TEK DOBIO POSAO: Pogledajte šta je uradio kada je saznao da je radnica u prodaji beskućnik!

VLASNIK FIRME SE PREOBUKAO U PRODAVCA KOJI JE TEK DOBIO POSAO: Pogledajte šta je uradio kada je saznao da je radnica u prodaji beskućnik!

 

Ne želim da me sažaljevaš. Bilo nam je i gore. Spavali smo i po autobuskim stanicama i po skladištima. Nismo imali novca ni za hranu, rekla je Ejndžel šefu koji je sakrio svoj pravi identitet

Ejndžel, majka troje dece, nije ni sumnjala koliko će život da joj se promeni u samo jednom danu. Naime, ova pažljiva žena i vredna prodavačica završila je na ulici kada je treći put ostala trudna, prenosi Stil.

Iako je prolazila kroz težak period, na snimku je prikazano koliko je posvećena radu. U potpunosti predana poslu, svog šefa Džoija (koji je sakrio pravi identitet) sa punom pažnjom je obučavala i upućivala ga u sve tajne „zanata“.

Džoi joj je u jednom trenutku slagao da je pre šest meseci ostao bez posla i da je morao da zatvori piceriju zbog jake konkurencije. Ejndžel ga je ohrabrivala i govorila mu u kakvo odlično radno okruženje je došao i da će biti prezadovoljan poslom. Zatim ju je Džoi pitao koja je njena životna priča.

„Sa 24 godine sam zatrudnela. Bila sam menadžerka restorana, ali više nisam mogla da radim taj posao. Od tada mi je bilo stvarno teško. Bili smo na ulici jedno vreme. Sada živimo u prihvatilištu za beskućnike. Tamo smo već dve godine“, otkrila je Ejndžel, što je šokiralo Džoija.

„Ali nema veze, ne želim da me sažaljevaš. Bilo nam je i gore. Spavali smo i po autobuskim stanicama i po skladištima. Nismo imali novca ni za hranu. Ali jedno ću ti reći – stvari postaju sve bolje, dokle god guraš napred“, optimistična je Ejndžel, koja se u jednom trenutku i rasplakala.

„Bukvalno mi je srce slomljeno. Ja odlučujem koliko ću plaćati moje radnike, i zbog toga što je jedna moja radnica beskućnica mi je bukvalno loše“, priznao je Džoi, koji je i sam pustio suze zbog teške Ejndželine situacije.

Nakon završetka snimanja, šef nije mogao da prestane da misli o Ejndžel i njenoj porodici. Zato ju je jednog dana pozvao na sastanak koji joj je zauvek promenio život!

„Ti si lider kakvog želimo u našoj kompaniji. Unapređujem te u asistenta menadžera“, rekao joj je šef.

Ejndžel nije mogla da prestane da plače od sreće i neverice, i kada je čula koliku je povišicu dobila, skočila je da zagrli šefa. Međutim, tu nije bio kraj njegovim iznenađenjima. Poklonio joj je ček na 250.000 dolara kako bi mogla da obezbedi svojoj deci smeštaj i da bi se još istog dana iselili iz prihvatilišta.

Pogledajte ovu dirljivu priču:

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …