Home / ZANIMLJIVOSTI / Zaboravite sistem 3 koverte: Kragujevčanka otkrila kako pomoću 100 dinara uštedi pare za letovanje!

Zaboravite sistem 3 koverte: Kragujevčanka otkrila kako pomoću 100 dinara uštedi pare za letovanje!

501

Kragujevčanka Milica S. javila se redakciji portala Telegraf nakon što je pročitala brojne tekstove o načinu da uštedite novac. Ona tvrdi da ima najbolji način za uštedu novca i da funkcioniše odlično već godinama.

Milica objašnjava da svakog dana odvaja 100 dinara sa strane.

– Kad dođem s posla, izvučem iz novčanika svu siću koja mi je ostala – nekad je to oko 70 dinara, nekad 100, nekad daleko manje. Cilj mi je da svakog dana imam sa strane 100 dinara – a tu cifru nekad dopunim i kad se vratim iz izlaska. Ako ne idem taksijem, odmah sa strane stavim 250 dinara – priča Milica o svom neverovatnom sistemu štednje.

Ona mesečno uštedi oko 3.000 dinara, što je godišnje sasvim fina cifra. Svakih 100 dinara Milica ubaci u tašnu koju ne nosi. Kako i sama kaže – samo ubaci pare, a onda na kraju meseca sve lepo složi i izbroji.

– Uzmite u obzir da ne pušim. Ostavila sam cigare i jedini način da znam zbog čega sam odlučila da batalim pušenje jeste da nešto uštedim. Na ovaj način ja od leta do leta uštedim oko 300 evra. Meni je to dovoljno za bilo koji aranžman – objašnjava ona.

Kako kaže, nekad joj ostane koji dinar i za kupovinu kupaćeg.

– Ako idem na jeftinije letovanje, ostane mi neki dinar. Iskreno, ne osetim da štedim, a opet pred more se super obradujem. Pravo da vam kažem, da tako ne uštedim, pitanje je da li bih i videla letovanje – iskrena je Milica.

Šta vi mislite o ovome? Svoje odgovore ostavite u komentarima.

(Telegraf.rs)

Check Also

ŽIVOTNA PRIČA SRPSKOG GASTARBAJTERA: Vratio se iz Čikaga posle 23 godine, evo šta sada misli o životu u Srbiji

Mnogi ljudi iz Srbije tokom devedesetih godina otišli su trbuhom za kruhom u inostranstvo. Među …