Home / ZANIMLJIVOSTI / Zaljubili su se još kao deca, a njihova veridba je obišla svet.. (VIDEO)

Zaljubili su se još kao deca, a njihova veridba je obišla svet.. (VIDEO)

devojka
Sam Makarone i Džesika Burzichelli trenutno su jedan od najpopularnijih parova na svetu iako ni jedan od njih nije celebriti. Za sve su ‘krive’ njihove veridbe…

Sam i Džesika upoznali su se kada su imali deset godina. Simpatija 2 klinaca iz Nju Džersija ubrzo je prerasla u vezu koja je pre nekoliko dana na spektakularan način krunisana veridbi. Danas o njihovoj vezi bruji ceo internet.

Naime, Sam je svojeg rođaka i muzičara Mattija Maca zamolio da isceniraju snimanje spota za njegovu pesmu u kojem bi glavni protagonisti bili upravo njegova devojka i on. Meti je pristao i napisao novu pesmu, a Džesika je pristala da učestvuje u snimanju.

No, ono što nije znala je to kako će to snimanje biti privedeno kraju. U poslednjoj je sceni Sam kleknuo pred nju, sa prstenom.

S obzirom da te scene nije bilo u scenariju, Jessicine su se oči ispunile suzama. Suzama radosnicama, naravno. Džesika je pristala da se uda za Sema u dvorani ispunjenoj njihovim prijateljima koji su bili statisti na snimanju.

I tako se rodio najnoviji viralni hit. Prekrasne veridbu ljubavnog para na kraju su pretvorene u spot za pesmu ‘The Proposal’ koji je dosad videlo 1,8 miliona ljudi.

Pogledajte video:

Check Also

VULIN PRIZNAO: „TREBA ZAPLENITI VIŠE KOKAINA, MALO MI JE“ (VIDEO)

Na društvenoj mreži Tviter osvanuo je video snimak u kome ministar Vulin kaže da mu …