Home / ZANIMLJIVOSTI / ZBOG ČEGA OSTAVLJAJU: Škorpije ostavljaju zbog izdaje, Blizanci zbog laži..

ZBOG ČEGA OSTAVLJAJU: Škorpije ostavljaju zbog izdaje, Blizanci zbog laži..

zena- nakit

Nisam ja to jutro pogrešio broj telefona . Bog zna da bi pre zaboravio datum svog rođenja nego njen broj . Samo eto , pogrešnu sam osobu tražio . Ona što zatvara oči na moje gluposti , gleda kroz prste , čeka i moli više ne postoji . Tu novu nju nisam znao , nisam znao ništa o njoj , osim da je čvrsto odlučila da me zaboravi .

Ljubavne igrice su sastavni deo svake ljubavne priče , ali je u tome vrlo lako preterati . Pročitajte šta u ljubavi najviše smeta svakom od horoskopskih znakova i šta bi moglo označiti početak kraja vaše ljubavne veze.

Ovan

Ovnovi znaju da se šale i znaju prihvatiti šale na svoj račun . Umeju i da se nasmiju na zadirkivanja koja bi nekim osetljivijima možda i zasmetala , ali ukoliko pomisle ili osete da su pali nisko na vašoj listi prioriteta , to vam neće tako lako proći . Oni u vezama uvek očekuju da partneru budu na prvom mestu . Ukoliko žene Ovnovi osete da nisu privlačne partneru kao nekada , bez razmišljanja će raskinuti vezu , dok su muški predstavnici ovog znaka netolerantni na poređenja sa drugim muškarcima .

Bik

Kod Bika može puno toga da prođe , ali laganje nikako . Vrlo su iskreni , a to očekuju i od partnera . Ako “ namirišu “ da im nešto muljate , nećete se lako izvući . Pri tome , ne očekuju da partner sa njima podijeli baš svaki detalj iz svakodnevnog života , ali ako im prećutite neku krupniju stvar , odluku , plan ili nešto slično , biće spremni da prekinu vezu ma koliko dugo da su bili u ljubavi sa partnerom . Za sve ostale stvari u vezi su spremni na kompromis i na velike ustupke .

Blizanci

Blizanci vole sve da dele , pa tako i informacije sa svojim partnerima . Ukoliko ne želite da ih izludite , ispričajte im tačno šta mislite , šta želite i očekujete od njih . Druga stvar zbog koje veze sa Blizancima pucaju je nefleksibilnost partnera . Morate ponekada da popustite i uradite nešto po njihovoj volji . Takođe , vrlo loše se nose sa posesivnim partnerom .

Rak

Uvek osetljivi Rakovi ne mogu da oproste ukoliko ih povredite . Njima puno stvari smeta , ali ako zaboravite njihov rođendan ili nešto drugo što im je važno , teška srca će vam okrenuti leđa . Takođe , ako imate nešto da im prigovorite , nemojte da to skupljate i saspete u lice .

Lav

Lavovima je stalo do toga kako ih ljudi vide pa im je bitno i da njihovi partneri budu “ reprezentativni “ . Ukoliko ste u vezi s njima , morate uvek da budete u svom najboljem izdanju . Takođe , Lavovi ne mogu da se nose sa tim da ih zaseni i nikako ne flertujte njima pred očima . Seks ne bi trebalo da bude oružjem za njihovo “ kroćenje “ . To će vam se obiti o glavu .

Devica

Iako bi trebalo da se podrazumeva da vam je lična higijena bitna , sitničava Devica naćiće vam vrlo lako zamerku . Tako , ne vole aljkave osobe i ukoliko ih odvedete kući u neuredan stan vise od jednom , lako će vas ostaviti i krenuti dalje . Bitno im je da im partner često pokazuje da su zaljubljeni u njih i ne smeta im ako preterujete sa javnim iskazivanjem naklonosti .

Vaga

Vagama je jako važno da budu sa nekim ko ima lepe manire i ko zna da se lepo ponaša . Ukoliko niste takvi , teško da će biti sa vama , a još teže da će vam pokazati i svoju nežnu stranu . Vole biti sa partnerom koji je spreman da pruzme odgovornost . Ako ste nestrpljivi , nemate šta da tražite sa predstavnicima ovog znaka . Takođe , ženske Vage vole da se sa partnerom dogovaraju oko svega , pa ako ste neko ko uvek namećete samo svoje želje , one će vas ostaviti i krenuti dalje .

Škorpija

Najveći greh u ljubavi za svaku Škorpiju će se desiti ukoliko iznevjerite njihovo poverenje . To je nešto čega se one najviše plaše i zbog toga će vas često stavljati u iskušenja u kojima će proveravati vašu odanost . Uvek budite iskreni prema njima i moći ćete u potpunosti da uživate u ljubavi sa najvatrenijim horoskopskim znakom .

Strelac

Nikada ne pokušavajte da sputavate Strelca i da ograničavate njegovu slobodu . Posesivnost , ljubomora i stalno proveravanje su stvari preko kojih Strelac ne može da pređe . Budite sigurni u sebe kada stupate u vezu sa ovim horoskopskim znakom .

Jarac

Osobe rođene u znaku Jarca ne pokazuju često svoje emocije , ali to nikako ne znači da ih nemaju . Neće im se svideti ako budete o vašim ličnim stvarima pričali sa drugima i to je nešto zbog čega će vas ostaviti . Vole da se sa partnerom oko svega dogovaraju .

Vodolija

Kod Vodolije metoda “ čvrste ruke “ ne prolazi najbolje jer one više od svega cene svoju slobodu . Takođe , važno im je da dijelite njihove strasti i da poštujete stvari koje su njima bitne . Svaka Vodolija najčešće ima mnogo prijatelja i Očekivaće da se i vi , kao njihov partner , sa svim njihovim prijateljima dobro slažete i da razumete način na koji se oni zabavljaju . Ukoliko to ne možete da prihvatite , vaša zajednička budućnost bi mogla biti upitna .

Ribe

Ribe imaju veliko srce i svojim partnerima i prijateljima će pružiti mnogo, ali nemojte nikada zloupotrebljavati njihovu dobrotu. I vi njima ponekad morate ponuditi nešto zauzvrat i one će znati da cijene vaš lijep gest. One su vrlo duhovne osobe i ukoliko i vi svoju dobrotu ne dijelite sa njima, to bi mogao da bude razlog koji će dovesti do rastanka.

Check Also

NEDELJNI HOROSKOP ZA PERIOD OD 3.8. DO 9.8.2020. GODINE

OVAN Hrana Potreba za kaloričnijom hranom I hedonizmom naglašena je sada kod vas, ali biste …