Home / ZANIMLJIVOSTI / ZBOG OVOG JEZIVOG ZVUKA SVI SU POLUDELI: Misterija zgrade koja zavija, smete li da poslušate? (VIDEO)

ZBOG OVOG JEZIVOG ZVUKA SVI SU POLUDELI: Misterija zgrade koja zavija, smete li da poslušate? (VIDEO)

zgrada-zavijaKomentari sa Tvitera glase: „Ne, to ne sleću vanzemaljci, to toranj opet zavija“, „Baš je jezivo“, „Čujem toranj kako zavija, prestani!“, „Tako je glasno!“

U centru Mančestera često se može čuti neobičan zvuk koji smeta lokalnom stanovništvu, a neke čak i plaši. Iako su mnogi tvrdili da se radi o vanzemaljcima koji dolaze na Zemlju, ipak je otkriveno odakle zaista potiče misteriozno zavijanje.

Tokom velikih oluja i snažnih nevremena, sa tornja Bitam (Beetham Tower) dolazi glasni zastrašujući zvuk. Ovaj neboder je visok 169 metara i ima 47 spratova.

Stanovnike izluđuje ova pojava, a mnogi od njih navode arhitektu kao glavnog krivca. “Ne, to ne sleću vanzemaljci, to Bitam toranj opet zavija”, “Baš je jezivo”, “Čujem Bitam toranj kako zavija, prestani!”, “Tako je glasno!”, “Kako ljudi koji žive u blizini mogu da spavaju noću” – komentari su sa Tvitera.

Međutim, neki su oduševljeni onim što čuju sa zgrade: “Stišala sam muziku kako bih čula neboder”, “Pevaj mi tornju Bitam! Pevaj!”.

Poslušajte zvuk pa procenite sami:


(Telegraf.rs)

Check Also

EVO KAKO NESREĆA ISKRSNE U TRENUTKU NEPAŽNJE- JOŠ UVEK NE ZNAMO KAKO JE OVAJ ČOVEK PREŽIVEO! (VIDEO)

Kako se može videti na snimku, BMW je bio na pumpi i krenuo je da …