Home / ZANIMLJIVOSTI / ŽDRAL LAVLJEG SRCA: Pogledajte kako je ptica pobedila dva TIGRA! (VIDEO)

ŽDRAL LAVLJEG SRCA: Pogledajte kako je ptica pobedila dva TIGRA! (VIDEO)

ptica-tigarŽdral je leteo kada ga je snažan nalet vetra poneo pravo u tigrovo gnezdo, tokom predstave u parku. Dva tigra su momentalno krenula ka njemu misleći da će biti lak plen

Ždral se bez straha sukobio sa dva velika tigra u zološkom vrtu. Ovaj neverovatan prizor je kamerom mobilnog telefona ovekovečio jedan od posetilaca Zoološkog vrta “Fujang”.

Ždral je leteo kada ga je snažan nalet vetra oduvao pravo u tigrove kandže, tokom predstave u parku u provinciji Džeđang. Dva životinje su momentalno krenula ka njemu misleći da će biti lak plen.

Sudbina ždrala bila je u tigrovim rukama, ali je nakon par sekundi trčanja, odlučio da se okrene i raširi svoja krila prema napadačima. Kada je ždral raširio svoja krila, tigrovi su bili ti koji beže.

Nekoliko puta su pokušavali da se udruže protiv ždrala, ali je on uvek izlazio kao pobednik. Na kraju, osoblje zoološkog vrta uspelo je da uđe u kavez i spase pticu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

PLATA 70.000, GORIVO PLAĆENO, PROSEK JE 100.000, A MOŽE DA SE ZARADI I DO 200.000: TRAŽENI SU STALNO I UVEK SA OZNAKOM HITNO!

Traže se vozači dostavljači. Plata 70.000 dinara, sa vašim autom, skuterom ili biciklom. Gorivo plaćeno. …