Home / ZANIMLJIVOSTI / ŽENE OPREZ: Ovi muškarci vam NIKADA neće biti verni..

ŽENE OPREZ: Ovi muškarci vam NIKADA neće biti verni..

mobilni-muskarac

Iako se slažemo da kada se muškarci zaljube i poklone srce jednoj ženi, menja se i njihova nestašna priroda, kod nekih tipova muškaraca nije baš tako.

Postoje i onaj tip muškarca koji svoje srce ne poklanja nikom i njegov životni moto je: „Ima i previše lepih žena na ovom svetu da bi se čovek skrasio samo s 1!“

U njegovom prisustvu puls može da vam se ubrza, iako spontano možete uočiti njegove karakteristike od kojih se iskreno zgrozite.

Prema vama se ophodi kao što niko ranije nije činio – razotkriva vaše slabosti, njegovi pogledi gađaju pravo u srce i aktiviraju požudu i u svemu je intenzivniji od prijašnjih muškaraca.

Zanimljiviji, opasniji, drskiji, slobodniji, erotičniji. On nikada nije onaj pravi i već nakon prve noći zaboravlja kako se koristi telefon. Od njega ne možete očekivati poziv!

Prepoznaćete ga po tome što nije dobar za vas, iako ga upravo ta mana čini tako uzbudljivim.

Pored njega se osećate zaista posebnom. Najstrašnije će vam slomiti srce, pošto su mu žene zanimljive samo dotle dok ih ne osvoji. On se, po pravilu, ne vezuje, jer bi u suprotnom izgubio privlačnost.

Nije ga moguće ni izlečiti, ni preokrenuti, a ni preobratiti snagom svoje ljubavi. I da ste najbolja žena na svetu, to ga neće sprečiti da i dalje prolazi kroz živote mnogih žena.

(Astrousluge.com)

Check Also

ČUDO SVETE PETKE: ALBANCI HTELI DA GA UBIJU, JER NIJE HTEO DA IM PRODA IMANjE, A ONDA JE…

1986.godine u manastiru Sv. Petke u Stublu kod Kraljeva zapisano je sledeće svedočanstvo: Dragiša Gojkvić, …