Home / IZA KULISA / FRANCUSKI POSLANIK U EU PARLAMENTU- ODUZELI SMO SRBIJI ZEMLJU I PLANSKI UNIŠTILI EKONOMIJU, ZAVADILI SMO NARODE ZARAD SOPSTVENIH INTERESA! Počinili smo zločin nad Srbima.. (VIDEO)

FRANCUSKI POSLANIK U EU PARLAMENTU- ODUZELI SMO SRBIJI ZEMLJU I PLANSKI UNIŠTILI EKONOMIJU, ZAVADILI SMO NARODE ZARAD SOPSTVENIH INTERESA! Počinili smo zločin nad Srbima.. (VIDEO)

Na debati o proširenju EU 2016.godine, na sednici o „izveštajima iz 2015. o napretku Srbije na putu ka EU“ govorio je i francuski poslanik Žan Luk Šafhauser (Jean-Luc Schaffhauser).

Podsećamo na delove njegovog govora.

„Gospodine predsedniče, politika EU prema Balkanu je antisrpska.

Politika Evropske unije protiv srpskog naroda se sastoji u podršci dva islamska-mafijaška entiteta, savezu između kriminala i džihada, na Kosovu i Metohiji i u Bosni i Hercegovini.

Protiv srpskog naroda se sprovodi sistematska politika duplih standarda. Dva miliona izbeglica u Turskoj, uglavnom muslimana, se smatraju izbeglicama, dok se dva miliona Srba hrišćana koji su proterani smatraju raseljenima.

Albanska manjina u Srbiji i na Kosovu i Metohiji, kao i većina građana muslimanske vere, uživaju podršku osovine Vašington-Berlin-Ankara, koja je danas evropska osovina. Te manjine se smatraju za dobre manjine. Ali se zato Srbi u BiH smatraju za lošu manjinu, i nemaju pravo da brane sebe glasajući na referendumu ili da traže veću autonomiju.

Republici Srpskoj je oduzeto više od 60 nadležnosti, u suprotnosi sa Dejtonskim sporazumom.
Otpor srpskog naroda je budućnost odbrane naše Evrope od političkog islamizma; Srbi su herojski prethodnici našeg otpora.“

„Srbija će sigurno u budućnosti pristupiti Evropskoj uniji, snagom svoga naroda, čak iako je još uvek  potreban napredak u borbi protiv kriminala.

Ali, ako želimo da ovaj izveštaj bude fer, zašto ne pominje anti-srpske i anti-pravoslavne poteze „Kosova“, mafijaške države?

Zašto da zaboravimo našu dužnost da se setimo naše sramote za one zločine koje smo počinili nad srpskim narodom: za NATO propagandu, lažne dokaze o etničkom čišćenju, napravljenim od strane Nemačke da bi se podržalo bombardovanje?

Svi ti lažni dokazi su bili tu da opravdaju ono što se opravdati ne može, a to je uništenje ekonomije i naroda te zemlje!

Zašto da ćutimo o onome što smo stvorili na Kosovu i Metohiji, mafijašku državu koju smo mi Evropljani izgradili na osnovu kriminalnih klanova, uzimajući deo teritorije od Srbije?

Uopšteno govoreći, naša politika proširenja za mene, kao evropskog Alzašanina, je sramota.

Umesto da gradite mostove, kao što zemlje istočne Evrope grade između Istoka i Zapada, gradite zidove između različitih strana, kopate rovove, zavađate narode, samo zarad interesa zapadne dominacije, i u krajnjoj liniji, za interes SAD.

Vaša politika proširenja je anti-evropska.“

Pogledajte snimak govora:


Check Also

PILOT JAVIO DA JE IZNAD NJEGA NLO I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG

Uslovi su bili savršeni za letenje, ali u samo nekoliko minuta pilot je nestao! Lebdi …