Home / IZA KULISA / OTKRIĆE KOJE JE UZDRMALO SRBIJU: Montgomeri je još pre 40 godina određen da bude namesnik Balkana- ON JE DOVEO VUČIĆA (VIDEO)

OTKRIĆE KOJE JE UZDRMALO SRBIJU: Montgomeri je još pre 40 godina određen da bude namesnik Balkana- ON JE DOVEO VUČIĆA (VIDEO)

Gost medijske kuće „Centar”, u emisiji „Intervju”, bio je istraživački novinar Internacionalne federacije novinara (IFJ) iz Brisela, Vuk Jovanović.

Tema emisije je bila kako iluminati i cionisti vladaju svetom i kakve to sve ima posledice na Srbiju, Srbe i narod Srbije.

„Strani ambasadori putem svojih svojih slugu vladaju Srbijom. Čak i bivši ambasadori, kao što Vilijem Montgomeri još su veoma uticajni u našoj državi. On je doveo na vlast i Aleksandra Vučića. I Višekruna, bivši bliski saradnik sadašnjeg predsednika Srbije, je u svom intervjuu isticao da je bivši američki ambasador ulazio kod njega bez kucanja, ustvrdio je Jovanović dodavši:

„Montgomeri je bio i ostao i dalje glavni namesnik Balkana. Ja to znam jer ga lično poznajem od prvih dana kada je došao Beogradu, 1975.g, Mi smo se družili, igrali zajedno tenis i sarađivali. On je bio predispoziciran, već pre 40 godina da bude ovde i da rukovodi sa nama.”

U emisiji se govorilo i o tome kako je funkcionisao nekadašnji komunistički DB, kako anglosaksonske službe u Srbiji postavljaju svoje ljude da vladaju srpskom državom, kakve u svetu sukobljavaju cionisti i iluminati da bi vladali našom planetom, kao i kako je vladajuća elita Zapada utonula u razvrat, nemoral i korupciju i time zarazila celo čovečanstvo.

Intervju, za medijsku kuću „Centar”, (Zgrada „Borbe”, Trg Nikole Pašića 7, Beograd) vodio je gl. urednik srpskog medija „Srbin.info”, Dejan Petar Zlatanović.

(Centar,Srbin.info)

Check Also

NEŠTO SE DEŠAVA ISPOD ZEMLJINE POVRŠINE: SEVERNI POL SE VELIKOM BRZINOM UDALJAVA OD KANADE

Severni pol se brzo pomera, a naučnici nemaju pojma zašto se to dešava. Duboko ispod …