Home / IZA KULISA / OBISTINJUJE SE PROROČANSTVO BABA VANGE: Evropa će nestati 2016.

OBISTINJUJE SE PROROČANSTVO BABA VANGE: Evropa će nestati 2016.

Čuvena bugarska proročica tvrdila da Evropa kakvu poznajemo neće postojati posle 2016. Mnogi u „bregzitu“ vide ostvarenje njenog proročanstva, ali i drugih o početku propasti
5004Baba Vanga, čuvena bugarska proročica koja je umrla pre 20 godina, predvidela je da „Evropa kakvu mi poznajemo neće postojati posle 2016“. Mnogi upravo u „bregzitu“ vide ostvarenje njenog, ali i mnogih drugih proročanstava o bliskom početku kraja sveta!

– U Evropi 2016. godine skoro da neće biti nikakvog života, kontinent će izgledati opustošeno i razoreno. Evropa će biti gotovo nenaseljena, a pre toga desiće se niz katastrofa – predvidela je slepa proročica Vanga, čije su se vizije ostvarivale u 85 odsto slučajeva.

Sada, posle referenduma na kojem su Britanci izglasali izlazak iz Evropske unije, svetski mediji bruje o „balkanskom Nostradamusu“, kako je nazivaju, i njenim predviđanjima.

– Vanga je predvidela da ovakva Evropa više neće postojati 2016. godine, a šta je „bregzit“ nego kraj Starog kontinenta kakvog ga mi znamo? Ta žena je predvidela teroristički napad na kule bliznakinje u Americi 11. septembra, ali i stvaranje Islamske države. Prorekla je da će populacija Evrope biti skoro nula, zbog invazije muslimana, koji će pokušati da je osvoje. Kriza je svugde u Evropi, a sada još odlazi Britanija. Njene reči moramo uzeti ozbiljno – upozorava britanski Ekspres, ali i većina evropskih medija.

Prvi znaci apokalipse

Međutim, Vanga nije jedina koja je imala „crna“ proročanstva za Evropu – armagedon koji čeka Stari kontinent pominje se čak i u Bibliji!
– Tamo piše da dolaze kraljevi Severa i Juga čiji sukob može biti koban za Evropu. Izlazak Britanije iz EU upravo može biti taj sukob – navode engleski sajtovi koji se bave religijom.

Koliko je sve otišlo daleko pokazuju i spekulacije koje su se pojavile juče, a po kojim je čak i britanska kraljica zabrinuta da se kraj sveta bliži! Ako je verovati izvorima koji su se poverili ekipi engleskog Javnog servisa BBC, a koji su se našli u blizini britanske kraljice – Elizabeta II namerava da abdicira ukoliko Britanija napusti EU!

Kraljica šokirala BBC

– Bili smo pored kraljice dok je čekala da održi svoj govor u parlamentu. Bila je vrlo ljuta, govorila je da ako se „bregzit“ dogodi – da je smak sveta gotovo siguran i da će čak početi treći svetski rat! Rekla je da je Drugi svetski rat bio šala u odnosu na ono što nas čeka ako Britanija ne ostane u EU. Želela je da upozori svoje podanike na opasnosti, ali joj nisu dali. Čak je rekla da će predati krunu i otići zauvek iz Britanije ako se sve ovo dogodi – navodno je rekla Elizabeta zaprepašćenoj ekipi BBC.

Kraj sve bliži

Da je mogući raspad Evrope zabrinuo i SAD, pokazuje primer američkog sveštenika i samoprozvanog proroka Pola Biglija, za koga „bregzit“ takođe znači povratak Isusa na zemlju.

– Sve se događa po Božjoj volji. „Bregzit“ je znak raspada, kraj se bliži! Ako Britanija izglasa da izađe iz EU, velike promene slede. Biće globalne finansijske krize i haosa – rekao je Bigli u svom video-obraćanju samo dan pre referenduma u Britaniji. Podsetimo, Velika Britanija je pre dva dana izglasala izlazak iz EU nakon 43 godine članstva. U istorijskom referendumu, „bregzit“ je sa više od milion glasova nadmašio opciju ostanka u EU, čime je ispisana nova stranica istorije Velike Britanije, ali i Evropske unije. A ako je verovati ovim proročanstvima – i nova stranica istorije čovečanstva.

Mračne kontroverze: Smak sveta posle crkvenog sabora na Kritu

Brojne mračne kontroverze prate Svepravoslavni sabor na Kritu, a na kom su učešće otkazale Ruska, Antiohijska, Bugarska i Gruzijska pravoslavna crkva. Prema nekim verovanjima, ovaj skup je početak kraja sveta, a održava se nakon više od 1.200 godina.

Kritičan je datum okupljanja, odnosno dan kad su predstavnici pravoslavnih crkava krenuli na Krit – 16. 6. 2016, jer, prema pretpostavkama, predstavlja đavolji broj zbog tri šestice. Mitropolit pirejski Serafim upozoravao je da ovaj sabor može da bude presudan za čovečanstvo.

(Kurir)

Check Also

PILOT JAVIO DA JE IZNAD NJEGA NLO I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG

Uslovi su bili savršeni za letenje, ali u samo nekoliko minuta pilot je nestao! Lebdi …