Home / ZANIMLJIVOSTI / VERUJETE LI DA JE OVO MOGUĆE: Medved od 2 metra i 140 kilograma živi sa ruskom porodicom (VIDEO)

VERUJETE LI DA JE OVO MOGUĆE: Medved od 2 metra i 140 kilograma živi sa ruskom porodicom (VIDEO)

medved

Ruski bračni par Svetlana i Jurij Pantelenko usvojili su medveda kada je imao samo tri meseca. Stepan danas ima 23 godine i 140 kilograma i sa njima jede za stolom.

Medved Stepan ima više od dva metra, težak je više od 140 kilograma, ali koristi svaku priliku da se svojim gazdama „utrpa“ u krilo na maženje. Stepšan nije samo običan ljubimac, već pomaže u kući, naročito u bašti, gde zaliva biljke.

Istina, održavanje ovolikog ljubimca Porošenkove košta malo više, jer Stepan ima dobar apetit. Pojede celu kantu kondenzovanog mleka i oko 25 kilograma ribe, povrća i jaja dnevno.

Ruski par je medveda usvojio kada je imao svega tri meseca. Pronašli su ga lovci kako bez majke tumara šumom.

Bio je u vrlo jadnom stanju. – Stepan najviše voli da sedne uveče između nas na kauč kako bismo svi zajedno gledali TV – priča Svetlana.

Ako bi neko rekao da je Stepan ipak zver, kojoj može jednog dana da se probudi divljina u duši, pa da povredi svoje vlasnike, Svetlana kaže da je to isključeno.

– On je tako druželjubiv s ljudima, nikada nikog ne bi povredio – kaže Svetlana za „Dejli mejl“, dok doručkuje sa suprugom i medvedom za stolom.

Pogledajte video:

Check Also

IZGOVORITE OVE REČI I DOBIĆETE MUDROST I SNAGU DA IZ TEŠKOĆA IZAĐETE KAO POBEDNICI!

Religija mora početi sa pražnjenjem i čišćenjem srca. Duša koja se obraća Bogu u svakodnevnoj …